[UPDATE: Rezultatul final al verificării îndeplinirii condițiilor de participare] CSM. Concursul de promovare efectivă în funcții de execuție a judecătorilor

18 iun. 2021
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 248

Update 17 iunie 2021: Rezultatul final al verificării îndeplinirii condițiilor de participare

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat tabelul final cu rezultatul verificării îndeplinirii condițiilor legale de participare de către candidați la concursul de promovare efectivă în funcții de execuție a judecătorilor, organizat în perioada aprilie-august 2021.

Tabelul poate fi consultat aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 8 iunie 2021: Rezultatul verificării îndeplinirii condițiilor de participare

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat tabelul cu rezultatul verificării îndeplinirii condițiilor legale de participare de către candidați la concursul de promovare efectivă în funcții de execuție a judecătorilor, organizat în perioada aprilie-august 2021.

Tabelul poate fi consultat aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 20 mai 2021: Modificarea listei posturilor

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat un anunț privind modificarea listei posturilor scoase la concursul de promovare efectivă în funcții de execuție a judecătorilor, organizat în perioada aprilie-august 2021, conform Hotărârii nr. 640/20.05.2021 a Secției pentru Judecători.

Anunțul poate fi consultat aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Update 26 aprilie 2021: Modificarea listei posturilor

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat un anunț privind modificarea listei posturilor scoase la concursul de promovare efectivă în funcții de execuție a judecătorilor, organizat în perioada aprilie-august 2021.

Anunțul poate fi consultat aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat un anunț privind concursul de promovare efectivă în funcții de execuție a judecătorilor, organizat în perioada aprilie-august 2021.

Concursul va consta în susținerea unei probe având ca obiect evaluarea conduitei și activității candidaților din ultimii 3 ani de activitate, iar termenul până la care poate fi făcută înscrierea este 27 mai 2021.

Calendarul de desfășurare al concursului poate fi vizualizat aici.

Cererea tipizată de înscriere poate fi descărcate de aici.

Posturile scoase la concurs pot fi consultate aici.

Hotărârea nr. 1348/2019 privind regulamentul de organizare și desfășurare a concursului poate fi vizualizată aici.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Anunț publicare rezultate interviu] CSM. Concurs de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție ce se va desfășura în perioada septembrie 2020-februarie 2021

[UPDATE: Rezultatul final al verificării îndeplinirii condițiilor de participare] CSM. Concursul de promovare efectivă în funcții de execuție a judecătorilor was last modified: iunie 17th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter