[UPDATE: Rectificarea tabelului candidaților care îndeplinesc condițiile de participare] CSM. Concursul de promovare pe loc în funcții de execuție a judecătorilor, în perioada august – noiembrie 2020

17 sept. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 375

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 17 septembrie 2020: Rectificarea tabelului candidaților care îndeplinesc condițiile de participare

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat tabelul rectificat și completat al candidaților care îndeplinesc condițiile de participare la concursul de promovare pe loc în funcții de execuție a judecătorilor, organizat în perioada august – noiembrie 2020.

Astfel, tabelul poate fi vizualizată aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 15 septembrie 2020: Tabelul candidaților care îndeplinesc condițiile de participare

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat tabelul candidaților care îndeplinesc condițiile de participare la concursul de promovare pe loc în funcții de execuție a judecătorilor, organizat în perioada august – noiembrie 2020.

Astfel, lista candidaților poate fi vizualizată aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat un anunț privind concursul de promovare pe loc în funcții de execuție a judecătorilor, organizat în perioada august – noiembrie 2020.

Concursul va fi susținut în data de 25 octombrie 2020, iar termenul până la care poate fi făcută înscrierea este 28 august 2020.

Calendarul de desfășurare al concursului poate fi vizualizat aici.

Cererea tipizată de înscriere poate fi descărcate de aici.

Tematica și bibliografia pot fi consultate aici.

Regulamentul de desfășurare al concursului poate fi vizualizat aici.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Această rubrică este susținută de EASYLAW, manager activități juridice.
Îmbunătățește eficiența echipei și crește performanța societății tale de avocatură, cu pachetul Avocatul PREMIUM. Abonează-te la EASYLAW* și primești gratuit cont PREMIUM pe portalul www.universuljuridic.ro.
🔔Vreau cont demo
[UPDATE: Rectificarea tabelului candidaților care îndeplinesc condițiile de participare] CSM. Concursul de promovare pe loc în funcții de execuție a judecătorilor, în perioada august – noiembrie 2020 was last modified: septembrie 17th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter