CSM. Concurs sau examen pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor (februarie-iunie 2024)

6 feb. 2024
Vizualizari: 148

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) anunță organizarea concursului sau examenului pentru numirea în funcția de președinte a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate, judecătorii și instanțele militare, la București, în perioada februarie-iunie 2024.

Concursul sau examenul se organizează pentru ocuparea unui număr de 129 funcții de președinte vacante sau care urmează a se vacanta până la data de 17 iulie 2024 la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate, judecătorii și instanțele militare.

Candidații pot depune cereri de înscriere la concurs sau examen, online, până la data de 23 februarie 2024, inclusiv, conform calendarului de desfășurare a concursului/examenului aprobat.

Proiectele referitoare la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere se depun atât online, cât și pe suport de hârtie la Institutul Național al Magistraturii, până la data de 14 martie 2024, inclusiv.

Concursul se va desfășura după următorul program:

23 martie 2024 – testarea psihologică – test scris;

26-31 martie 2024 – testarea psihologică – interviu;

11-21 aprilie 2024 – susținerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere;

19 mai 2024 – susținerea testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane.

De asemenea, CSM a publicat următoarele documente relevante concursului:

Funcțiile de conducere de președinte de la curți de apel, tribunale, tribunale specializate, judecătorii și instanțele militare scoase la concurs;

Tematica si bibliografia de concurs/examen;

Calendarul concursului/examenului;

Cererea tip de înscriere;

Regulamentul privind numirea în funcții de conducere a judecătorilor, aprobat prin Hotărârea Secției pentru judecători a CSM nr. 266/2023, publicată în Monitorul Oficial nr. 144/21.02.2023.

Pentru informații suplimentare, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Pachet: Codul administrativ comentat. Explicatii, jurisprudenta, doctrina. Volumul I si Volumul II

Vezi și [UPDATE: Tabel de clasificare a candidaților] CSM. Concurs sau examen pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii (februarie-iunie 2023)

 

CSM. Concurs sau examen pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor (februarie-iunie 2024) was last modified: februarie 6th, 2024 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: