[UPDATE: Clasificare candidați] CSM. Concurs sau examen pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor (februarie-iunie 2024)

4 iun. 2024
Vizualizari: 1402

Update: Clasificare candidați

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat tabelul de clasificare a candidaților la concursului sau examenului pentru numirea în funcția de președinte a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate, judecătorii și instanțele militare.

Tabelul poate fi consultat accesând sursa informației

 

Sursa informației


Update: Nedepunere contestații

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) anunță că nu au fost formulate contestații împotriva rezultatelor obținute la testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane, iar rezultatele obținute și publicate la data de 27 mai 2024 rămân definitive.

 

Sursa informației


Update: Rezultate

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat rezultatele candidaților judecători în urma susținerii probei scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane desfășurată la data de 19.05.2024, din cadrul concursului sau examenului pentru numirea în funcția de președinte a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate, judecătorii și instanțele militare.

Tabelul poate fi consultat aici.

Sursa informației


Update: Barem/Contestații

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat baremul și un anunț privind depunerea contestațiilor la baremul testării scrise din cadrul concursului sau examenului pentru numirea în funcția de președinte a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate, judecătorii și instanțele militare.

Astfel, baremul de evaluare și notare poate fi contestat în termen de 3 zile de la afișare (perioada 19 -23 mai 2024).

Contestațiile la baremele de evaluare și notare se formulează și se transmit în format electronic accesând profilul candidatului din aplicația CSMAPP.

Rezultatele candidaților pot fi consultată accesând sursa informației.

Sursa informației


Update: Program testare scrisă

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat programul desfășurării testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane, precum și repartizarea candidaților judecători pentru susținerea testării din cadrul concursului sau examenului pentru numirea în funcția de președinte a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate, judecătorii și instanțele militare.

Astfel, testarea scrisă va avea loc la data de 19 mai 2024, la Institutul Național al Magistraturii, în 3 săli de concurs – Sala 13, situată la etajul 1, Sala 4 și Sala 6, situate la etajul 2.

Concursul va începe la ora 9,00, iar accesul candidaților în săli este permis între orele 8-8,30, pe baza actului
de identitate (carte de identitate sau pașaport).

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Rezultatele candidaților pot fi consultată accesând sursa informației.

Sursa informației


Update: Rezultate finale

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat rezultatele finale ale candidaților judecători în urma susținerii proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de președinte la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate, judecătorii și instanțele militare.

Rezultatele candidaților pot fi consultată accesând sursa informației.

Sursa informației


Update: Rezultate – susținere proiect]

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat tabelul privind rezultatele candidaților judecători, obținute în urma susținerii proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice functiei de președinte la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate, judecătorii și instanțele militare.

Rezultatele candidaților pot fi consultată accesând sursa informației.

Sursa informației


Update: Rezultate inițiale – testare psihologică

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat tabelul cu rezultatele inițiale obținute de candidați la testarea psihologică din cadrul concursului sau examenului pentru numirea în funcția de președinte a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate, judecătorii și instanțele militare, la București, în perioada februarie-iunie 2024.

Rezultatele candidaților pot fi consultată accesând sursa informației.

Sursa informației


Update: Repartizare candidați

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat repartizarea candidatilor pentru sustinerea probei scrise și a probei interviului la testarea psihologică din cadrul concursului sau examenului pentru numirea în funcția de președinte a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate, judecătorii și instanțele militare, la București, în perioada februarie-iunie 2024.

Rapartizarea candidaților poate fi consultată accesând sursa informației.

Sursa informației


Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) anunță organizarea concursului sau examenului pentru numirea în funcția de președinte a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate, judecătorii și instanțele militare, la București, în perioada februarie-iunie 2024.

Concursul sau examenul se organizează pentru ocuparea unui număr de 129 funcții de președinte vacante sau care urmează a se vacanta până la data de 17 iulie 2024 la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate, judecătorii și instanțele militare.

Candidații pot depune cereri de înscriere la concurs sau examen, online, până la data de 23 februarie 2024, inclusiv, conform calendarului de desfășurare a concursului/examenului aprobat.

Proiectele referitoare la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere se depun atât online, cât și pe suport de hârtie la Institutul Național al Magistraturii, până la data de 14 martie 2024, inclusiv.

Concursul se va desfășura după următorul program:

23 martie 2024 – testarea psihologică – test scris;

26-31 martie 2024 – testarea psihologică – interviu;

11-21 aprilie 2024 – susținerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere;

19 mai 2024 – susținerea testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane.

De asemenea, CSM a publicat următoarele documente relevante concursului:

Funcțiile de conducere de președinte de la curți de apel, tribunale, tribunale specializate, judecătorii și instanțele militare scoase la concurs;

Tematica si bibliografia de concurs/examen;

Calendarul concursului/examenului;

Cererea tip de înscriere;

Regulamentul privind numirea în funcții de conducere a judecătorilor, aprobat prin Hotărârea Secției pentru judecători a CSM nr. 266/2023, publicată în Monitorul Oficial nr. 144/21.02.2023.

Pentru informații suplimentare, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și [UPDATE: Tabel de clasificare a candidaților] CSM. Concurs sau examen pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii (februarie-iunie 2023)

 

[UPDATE: Clasificare candidați] CSM. Concurs sau examen pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor (februarie-iunie 2024) was last modified: iunie 4th, 2024 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: