[UPDATE: Rezultate] CSM. Concurs sau examen pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor la curţile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii (februarie-iunie 2023)

24 mart. 2023
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 227

Update: Rezultate

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat rezultatele candidaților judecători, în ceea ce privește îndeplinirea condițiilor de participare la concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, organizat în perioada februarie-iunie 2023.

În acest sens, tabelul candidaților judecători care îndeplinesc condițiile de participare la concurs sau examen este disponibil aici.

Sursa informației


Update: Criterii proiect

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat criteriile orientative ale structurii proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere, din cadrul concursului.

În acest sens, la evaluarea proiectului vor fi avute în vedere criteriile menționate în Regulament, sub următoarele aspecte:

– prezentarea sintetică a instanței judecătorești prin prisma funcției la care se candidează;

Pachet: Codul administrativ comentat. Explicatii, jurisprudenta, doctrina. Volumul I si Volumul II

– identificarea unor eventuale disfuncții în activitatea instanței judecătorești;

– soluții propuse pentru înlăturarea deficiențelor identificate;

– stabilirea și definirea obiectivelor;

– propuneri de măsuri pentru realizarea obiectivelor;

– propuneri pentru îmbunătățirea activității manageriale a instanței judecătorești.

Timpul de expunere a proiectului este aproximativ 15 minute.

Totodată CSM informează limita proiectului este de 30 de pagini.

Sursa informației


Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) anunță organizarea concursului sau examenului pentru numirea în funcția de președinte a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, la București, în perioada februarie-iunie 2023.

Concursul sau examenul se organizează pentru ocuparea unui număr de 138 funcții de președinte vacante sau care urmează a se vacanta până la data de 22 august 2023, la curțile de apel, tribunale și judecătorii.

Candidații pot depune cereri de înscriere la concurs sau examen, până la data de 17 martie 2023, inclusiv, conform calendarului de desfășurare a concursului/examenului aprobat.

Proiectele referitoare la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere se depun la Institutul Național al Magistraturii, până la data de 30 martie 2023, inclusiv.

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Concursul se va desfășura după următorul program:

8 aprilie 2023 – testarea psihologică – test scris;

10-13 aprilie 2023 – testarea psihologică, evaluarea capacității candidaților de a lua decizii și de a-și asuma răspunderea și verificarea rezistenței la stres – interviu;

25 aprilie-7 mai 2023 – susținerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere;

28 mai 2023 – susținerea testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane.

De asemenea, CSM a publicat următoarele documente relevante concursului:

Tematica și bibliografia de concurs/examen;

Calendarul concursului/examenului;

Cerere tip de înscriere;

− Regulamentul privind numirea în funcții de conducere a judecătorilor, aprobat prin Hotărârea Secției pentru judecători a CSM nr. 266/2023, publicată în Monitorul Oficial nr. 144/2023.

Pentru informații suplimentare, vă invităm să accesați sursa informației.

(Copyright: freeepik.com)

Sursa informației

Vezi și [UPDATE: Lucrări candidați] CSM. Concurs de promovare în funcția de judecător la ÎCCJ – Secția a II-a civilă (noiembrie 2022-martie 2023)

 

[UPDATE: Rezultate] CSM. Concurs sau examen pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii (februarie-iunie 2023) was last modified: martie 24th, 2023 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.