CSM. Concurs pentru numirea în funcţii de conducere a procurorilor la parchetele de pe lângă curţile de apel, tribunale, tribunale specializate şi judecătorii, organizat în perioada august – noiembrie 2022

2 aug. 2022
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 66

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a anunțat organizarea concursului pentru numirea în funcții de conducere a procurorilor la parchetele de pe lângă Curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, organizat în perioada 1 august-16 noiembrie 2022.

Astfel, concursul se organizează pentru ocuparea a 213 posturi vacante de procuror general, procuror general adjunct, prim procuror și prim procuror adjunct de la parchetele de pe lângă curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii.

De asemenea, înscrierea candidaților (cerere de înscriere) la concurs se face la Consiliul Superior al Magistraturii, până la data de 22 august 2022, inclusiv.

Totodată, calendarul detaliat al concusrului poate fi accesat aici.

Atașăm, de asemenea,  tematica și bibliografia concursului.

Regulamentul privind desfășurarea concursului poate fi consultat aici.

În același context, lista cu funcțiile de conducere vacante poate fi accesată aici.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați sursa informației.

(Copyright: freepik.com)

Sursa informației

📱[UPDATE: Tabel final cu rezultatul verificării condițiilor de înscriere] CSM. Concurs pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat-asistent la Înalta Curte de Casație și Justiție (31 mai-30 septembrie 2022)

CSM. Concurs pentru numirea în funcții de conducere a procurorilor la parchetele de pe lângă curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, organizat în perioada august – noiembrie 2022 was last modified: august 2nd, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.