[UPDATE: Examinarea medicală] CSM. Concurs pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat-asistent la Înalta Curte de Casație și Justiție (31 mai-30 septembrie 2022)

22 nov. 2022
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
5.616 views
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: Examinarea medicală

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat un anunț privind examinarea medicală a candidaților declarați admiși la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat-asistent la ÎCCJ, sesiunea mai-septembrie 2022, pentru care s-a dispus continuarea procedurii.

Esti avocat, magistrat, notar, executor judecatoresc, practician in insolventa sau consilier juridic? Atunci ai nevoie de pachetul Alpha Bank dedicat profesionistilor

Examinarea medicală a candidaților admiși la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat-asistent la ÎCCJ va avea loc la data de 25 noiembrie 2022 la Centrul Medical de Diagnostic și Tratament Ambulatoriu al Ministerului Justiției, cu sediul în București, începând cu ora 8,00.

Costul investigațiilor medicale este de 388 RON.

Anunțul poate fi consultat aici.

Pentru mai multe informații, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Rezultate testare psihologică

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat rezultatele obținute la testarea psihologică de candidații pentru care s-a dispus continuarea procedurii la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat-asistent la ÎCCJ, sesiunea mai-septembrie 2022.

Tabelul cu rezultatele obținute poate fi consultat aici.

Pentru mai multe informații, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Continuarea procedurii de concurs

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat un anunț potrivit căruia Secția pentru judecători din cadrul CSM a dispus continuarea procedurii de concurs pentru candidații care au optat pentru secțiile Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ) la care există candidați respinși la testarea psihologică, în vederea verificării îndeplinirii condiției bunei reputații.

Videoconferința regională de insolvență Buzău

Actele necesare a fi depuse de către cei 2 candidați, în vederea verificării îndeplinirii condiției bunei reputații, pot fi consultate aici.

Acestea se vor depune în termen de 10 zile de la data publicării rezultatelor concursului.

De asemenea, CSM a publicat un anunț privind desfășurarea testării psihologice a candidaților pentru care s-a dispus continuarea procedurii de concurs pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat-asistent la ÎCCJ, sesiunea 31 mai-30 septembrie 2022.

Testarea psi­hologică constă în aplicarea unui test scris și a unui interviu.

Testarea psihologică va avea loc la data de 14 noiembrie 2022, începând cu ora 8.30, la CSM, cu sediul în București.

Accesul se va face pe baza unui act de identitate, între orele 08.15-8.30, iar interviul se va desfășura în aceeași zi, după susținerea testului scris, la sediul CSM.

Pentru mai multe informații, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Rezultate reexaminare psihologică

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat tabelul cu rezultatele obținute la reexaminarea psihologică de către candidații la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat asistent la la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Tabelul poate fi consultat aici.

De asemenea, CSM a publicat anunțul privind examinarea medicală a candidaților declarați admiși la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat-asistent la ÎCCJ.

Examinarea medicală a candidaților admiși la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat-asistent la ÎCCJ va avea loc la data de 9 noiembrie 2022, începând cu ora 8,00 la Centrul Medical de Diagnostic și Tratament Ambulatoriu al Ministerului Justiției, cu sediul în București.

Costul investigațiilor medicale este de 388 RON.

Pentru mai multe informații, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Desfășurarea reexaminării psihologice

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) anunță desfășurarea reexaminării psihologice, în data de 3 noiembrie 2022, a candidaților la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat-asistent la Înalta Curte de Casație și Justiție din perioada 31 mai-30 septembrie 2022.

Anunțul poate fi consultat aici.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Repartizarea candidaților

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat un anunț privind desfășurarea testării psihologice a candidaților admiși la probele scrise ale concursului pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat-asistent la Înalta Curte de Casație și Justiție din perioada 31 mai-30 septembrie 2022.

Repartizarea candidaților pentru susținerea interviului la testarea psihologică din cadrul concursului poate fi consultată aici, iar repartizarea pentru susținerea testului scris, aici.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Depunerea actelor necesare în vederea verificării condiției de bună reputație

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat un anunț privind depunerea actelor necesare în vederea verificării condiției de bună reputație a candidaților la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat-asistent la Înalta Curte de Casație și Justiție din perioada 31 mai-30 septembrie 2022.

Anunțul poate fi consultat aici.

Sursa informației


Update: Rezultate

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat rezultatele pentru secțiile civilă, a II-a civilă, SCAF și penală obținute la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat-asistent la Înalta Curte de Casație și Justiție din perioada 31 mai-30 septembrie 2022.

Atașăm, în continuare, rezultatele:

Tabel privind rezultatele obținute la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat asistent la ICCJ – Secția I civilă;

Tabel privind rezultatele obținute la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat asistent la ICCJ – Secția a II-a civilă;

Tabel privind rezultatele obținute la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat asistent la ICCJ – SCAF;

Tabel privind rezultatele obținute la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat asistent la ICCJ – Secția penală.

Candidații pot depune contestații în termen de 48 de ore de la afișarea rezultatelor.

 

Sursa informației


Update: Motivare soluționare contestații

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat motivarea soluționării contestațiilor la barem pentru secțiile civilă, a II-a civilă, SCAF și penală la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat-asistent la Înalta Curte de Casație și Justiție din perioada 31 mai-30 septembrie 2022.

Astfel, procesele-verbale pot fi consultate aici.

Sursa informației


Update: Procese-verbale de soluționare a contestațiilor la barem

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat procesele-verbale de soluționare a contestațiilor la barem pentru secțiile civilă, a II-a civilă, SCAF și penală la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat-asistent la Înalta Curte de Casație și Justiție din perioada 31 mai-30 septembrie 2022.

Astfel, procesele-verbale pot fi consultate aici.

Sursa informației


Update: Subiecte, barem și depunere contestații

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat subiectele, baremele la probele teoretice și practice și un anunț privind depunerea contestațiilor la baremele de evaluare și notare la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat-asistent la Înalta Curte de Casație și Justiție din perioada 31 mai-30 septembrie 2022.

Astfel, subiectele și baremele poate fi vizualizat aici, iar anunțul privind depunerea contestațiilor, aici.

Sursa informației


Update: Programul de desfășurare a probelor scrise și repartizarea în săli a candidaților pentru probele scrise

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a făcut publice programul de desfășurare a probelor scrise și repartizarea în săli a candidaților pentru probele scrise din 4 septembrie 2022 la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat-asistent la Înalta Curte de Casație și Justiție din perioada 31 mai-30 septembrie 2022.

Astfel, programul poate fi vizualizat aici, iar repartizarea în săli, aici.

Sursa informației


Update: Tabel final cu rezultatul verificării condițiilor de înscriere

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a făcut public tabelul final cu rezultatul verificării condițiilor de înscriere la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat-asistent la Înalta Curte de Casație și Justiție din perioada 31 mai-30 septembrie 2022.

Astfel, tabelul poate fi vizualizat aici.

Sursa informației


UPDATE: Rezultatul verificării condițiilor de înscriere

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a făcut public tabelul cu rezultatul verificării condițiilor de înscriere la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat-asistent la Înalta Curte de Casație și Justiție din perioada 31 mai-30 septembrie 2022.

Tabelul poate fi consultat aici.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați sursa informației.


UPDATE: Modalitatea de înscriere și plata taxei de concurs

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a făcut public anunțul cu privire la modalitatea de înscriere și plata taxei de concurs pentru examenul ce se va susține în perioada 31 mai-30 septembrie 2022.

Astfel, înscrierea se poate face și prin transmiterea documentelor de înscriere prin servicii de poștă sau curierat la CSM, până la data de 21 iunie , inclusiv.

Taxa de înscriere se poate achita și prin virament bancar în contul CSM. Detalii despre contul CSM, găsiți aici.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați sursa informației.


Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a anunțat organizarea concursului pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat-asistent la Înalta Curte de Casație și Justiție din perioada 31 mai-30 septembrie 2022.

Astfel, concursul se organizează pentru ocuparea a 18 posturi vacante de magistrat-asistent, și anume: 6 posturi la Secția I-a civilă, 4 posturi la Secția a II-a civilă, 3 posturi la Secția penală și 5 posturi la Secția de contencios administrativ și fiscal.

De asemenea, la concurs se pot înscrie persoanele care îndeplinesc condițiile prevăzute de art. 14 alin. (2) lit. a)-e) și de art. 67 alin. (4) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor, republicată, cu modificările și completările ulterioare, cu o vechime de cel puțin 5 ani în funcțiile prevăzute de lege, la data expirării perioadei de depunere a cererilor de înscriere.

Înscrierea candidaților (cerere de înscriere) la concurs se face la Consiliul Superior al Magistraturii – Direcția Resurse Umane și Organizare, până la data de 21 iunie 2022, inclusiv.

Totodată, examinarea candidaților se face prin susținerea unui test-grilă de verificare a cunoștințelor teoretice și a unei probe scrise practice la data de 4 septembrie 2022.

Calendarul detaliat al concursului poate fi vizualizat aici.

Atașăm tematica și bibliografia pentru: Secția I civilăSecția a II-a civilăSecția de contencios administrativ și fiscalSecția penală.

Regulamentul privind desfășurarea concursului poate fi consultat aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔿[UPDATE: Lista finală a candidaților] VEZI ȘI CSM. Concurs pentru numirea în funcție a inspectorului-șef al Inspecției Judiciare (martie-iunie 2022)

 

[UPDATE: Examinarea medicală] CSM. Concurs pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat-asistent la Înalta Curte de Casație și Justiție (31 mai-30 septembrie 2022) was last modified: noiembrie 22nd, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.