[UPDATE: Hotărâri judecătorești] CSM. Concurs de promovare în funcţia de judecător la ÎCCJ (noiembrie 2023-martie 2024)

12 feb. 2024
Vizualizari: 555

Update: Hotărâri judecătorești

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat hotărârile judecătorești ale candidaților, selectate de comisia de evaluare la concursul de promovare în funcția de judecător la ÎCCJ, organizat în perioada noiembrie 2023-martie 2024.

Hotărârile sunt disponibile la sursa informației.

Orice persoană poate trimite în scris sesizări sau observații în legătură cu actele candidaților, la adresa CSM – Direcția resurse umane și organizare, cu sediul în București, prin fax sau la adresa de e-mail la adresa druo@csm1909.ro, până la data de 20 februarie 2024, inclusiv.

Sursa informației


Update: Lista finală

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat lista finală a candidaților care îndeplinesc condițiile de participare la concursul de promovare în funcția de judecător la ÎCCJ, organizat în perioada noiembrie 2023-martie 2024.

Lista finală este disponibilă aici, alături de cererile de înscriere a candidaților, care se pot consulta aici.

Totodată, CSM informează că orice persoană are posibilitatea de a transmite comisiilor de concurs hotărâri judecătorești redactate de candidați.

Hotărârile judecătorești se vor depune până la data de 15 decembrie 2023 inclusiv, la CSM – Direcția Resurse Umane și Organizare, cu sediul în București sau prin e-mail, la adresa druo@csm1909.ro.

Sursa informației


Update: Rezultate înscriere

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat rezultatul verificării îndeplinirii condițiilor de participare la concursul de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, organizat în perioada noiembrie 2023-martie 2024.

Rezultatele pot fi consultate aici.

Sursa informației


Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) anunță organizarea concursului de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, la București, în perioada noiembrie 2023-martie 2024, în temeiul Hotărârii Secției pentru judecători nr. 2570/02.11.2023.

Concursul se organizează pentru ocuparea unui număr de 17 posturi vacante de judecător la ÎCCJ, astfel:

– 3 posturi la Secția I civilă;

– 2 posturi la Secția a II-a civilă

– 6 posturi la Secția penală;

– 6 posturi la Secția de contencios administrativ și fiscal.

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Concursul constă într-o probă având ca obiect evaluarea hotărârilor judecătorești redactate de candiați și un interviu susținut în fața Secției pentru judecători a CSM.

Condițiile de participare la concurs presupun ca:

– judecătorii să fi îndeplinit efectiv cel puțin 5 ani în funcția de judecător la curtea de apel;

– au obținut calificativul „foarte bine” la ultimele 3 evaluări;

– nu au fost sancționați disciplinar în ultimii 3 ani, cu excepția cazurilor în care a intervenit radierea sancțiunii disciplinare;

– au o vechime în funcția de judecător sau procuror de cel puțin 18 ani.

Cererile de înscriere la concurs se completează în format electronic până la data de 20 noiembrie 2023, inclusiv, folosind adresa https://emap.csm1909.ro.

Calendarul estimativ de desfășurare a concursului este disponibil aici.

Pentru informații suplimentare privind desfășurarea concursului, vă invităm să consultați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și [UPDATE: Rezultate finale] CSM. Concurs de promovare efectivă în funcții de execuție a judecătorilor (mai-octombrie 2023)

 

[UPDATE: Hotărâri judecătorești] CSM. Concurs de promovare în funcția de judecător la ÎCCJ (noiembrie 2023-martie 2024) was last modified: februarie 12th, 2024 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: