[UPDATE: Rezultate finale] CSM. Concurs de promovare efectivă în funcții de execuție a judecătorilor (mai-octombrie 2023)

5 oct. 2023
Vizualizari: 667

Update: Rezultate finale

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat rezultatele obținute de candidați după soluționarea contestațiilor din cadrul concursului de promovare efectivă în funcții de execuție, desfășurat în perioada mai-octombrie 2023.

Rezultatele sunt disponibile aici.

Totodată, lista candidaților promovați se poate consulta la sursa informației.

Sursa informației


Update: Rezultate

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat rezultatele obținute de candidați în urma evaluării – clasamentul preliminar – din cadrul concursului de promovare efectivă în funcții de execuție, desfășurat în perioada mai-octombrie 2023.

Rezultatele sunt disponibile aici.

Sursa informației


Update: Erată

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat o erată cu privire la tabelul privind rezultatul verificării îndeplinirii de către candidații judecători a condițiilor legale de participare la concursul de promovare efectivă în funcții de execuție, desfășurat în perioada mai-octombrie 2023.

Erata poate fi consultată accesând sursa informației.

Sursa informației


Update: Rezultatul verificării

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat tabelul privind rezultatul verificării îndeplinirii de către candidații judecători a condițiilor legale de participare la concursul de promovare efectivă în funcții de execuție, desfășurat în perioada mai-octombrie 2023.

Tabelul poate fi consultat accesând sursa informației.

Sursa informației


Update: Suplimentare posturi

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) informează asupra suplimentării listei posturilor scoase la concursul de promovare efectivă în funcții de execuție a judecătorilor, desfășurat în perioada mai-octombrie 2023, în conformitate cu Hotărârea nr. 1614/25.05.2023 a Secției pentru judecători.

În acest sens, a fost aprobată suplimentarea numărului de posturi alocate Tribunalului Brașov cu un post la Secția a II-a civilă, de contencios administrativ și fiscal, cu specializările contencios administrativ și fiscal, litigii dintre profesioniști.

Sursa informației

Pachet: Codul administrativ comentat. Explicatii, jurisprudenta, doctrina. Volumul I si Volumul II

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) anunță organizarea concursului de promovare efectivă a judecătorilor în funcții de execuție, în perioada mai-octombrie 2023.

Concursul constă în susținerea unei probe având ca obiect evaluarea activității și conduitei candidatului din ultimii 3 ani de activitate, fiind relevante în acest sens hotărârile judecătorești redactate de candidați în perioada menționată.

Cererile de înscriere la concurs se completează în format electronic folosind adresa https://emap.csm1909.ro, perioada de depunere a cererilor fiind 12 mai-29 mai 2023.

Judecătorii care îndeplinesc condițiile prevăzute de lege pot candida pentru promovarea efectivă la oricare dintre instanțele pentru care s-au stabilit posturi vacante, indiferent de instanța la care funcționează.

Posturile scoase la concurs se pot consulta aici.

Calendarul de desfășurare a concursului de promovare efectivă în funcții de execuție a judecătorilor este disponibil aici.

Pentru informații suplimentare privind desfășurarea concursului, vă invităm să consultați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și CSM. Concurs de promovare efectivă în funcții de execuție a procurorilor (mai-octombrie 2023)

 

[UPDATE: Rezultate finale] CSM. Concurs de promovare efectivă în funcții de execuție a judecătorilor (mai-octombrie 2023) was last modified: octombrie 5th, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.