[UPDATE: Prezența procurorilor] CSM. Anunţ privind organizarea unei sesiuni de transfer pentru ocuparea posturilor de procuror militar

26 mai 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 181

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 26 mai 2020: Precizări privind prezența procurorilor

Consiliul Superior al Magistraturii (www.csm1909.ro) a publicat un anunț privind faptul că, în contextul situației epidemiologice actuale, analizarea cererilor de transfer va fi făcută doar în baza documentelor depuse, fără participarea procurorilor. 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat un anunț privind organizarea, în prima jumătate a lunii iunie a.c., a sesiunii de transfer în funcția de procuror militar, cererile urmând să fie analizate până la data de 29 mai 2020.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și CSM. Proiect în consultare publică: Regulamentul de ordine interioară al parchetelor

[UPDATE: Prezența procurorilor] CSM. Anunț privind organizarea unei sesiuni de transfer pentru ocuparea posturilor de procuror militar was last modified: mai 26th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter