CSM. Proiect în consultare publică: Regulamentul de ordine interioară al parchetelor

19 mai 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 371

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (csm1909.ro), CSM a publicat Proiectul de Hotărâre pentru completarea Regulamentului de ordine interioară al parchetelor,  aprobat prin Hotărârea Secției pentru procurori nr. 947/2019. În momentul de față, proiectul se află în consultare publică, data limită de trimitere a sugestiilor fiind 25 mai 2020.

Conform prevederilor art. 7 alin. (6) din lege, organizațiile societății civile, asociațiile profesionale, persoanele interesate pot propune amendamente și sugestii pentru a fi avute în vedere în cadrul procesului decizional, sau pot solicita organizarea unor dezbateri publice.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Potrivit art. 7 alin. (13) va fi aplicată procedura de urgență, procedura de transparență decizională derulându-se într-un interval de 10 zile lucrătoare, după următorul calendar:

DataEtapa
18.05.2020Publicarea anunțului prevăzut la art. 7 alin. (2) din Legea  nr. 52/2003 însoțit de expunerea de motive și textul complet al proiectului de Hotărâre.
25.05.2020Termenul limită, la închiderea programului, până la care pot fi trimise în scris propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de hotărâre.
26.05.2020Elaborarea raportului de centralizare a propunerilor și recomandărilor primite 
29.05.2020Data estimată a ședinței de adoptare a proiectului de hotărâre în cadrul comisiei de specialitate conform prevederilor art. 53¹ din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii

Pentru informații suplimentare privind Proiectul Hotărârii, și formularul pentru transmiterea propunerilor, accesați, vă rugăm, sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și CSM. Decizia nr. 98/2020 (privind regulile aplicabile desfășurării ședințelor secțiilor Consiliului în materie disciplinară, pe durata stării de alertă)

CSM. Proiect în consultare publică: Regulamentul de ordine interioară al parchetelor was last modified: mai 19th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter