Consiliul UE. Concluziile la comunicarea intitulată „Noua agendă privind consumatorii: Consolidarea rezilienței consumatorilor pentru o redresare durabilă”

22 feb. 2021
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
25 views

Potrivit site-ului oficial (www.consilium.europa.eu), Consiliul Uniunii Europene a publicat un comunicat de presă, la data de 22 februarie a.c., referitor la adoptarea unui set de concluzii ca răspuns la comunicarea Comisiei intitulată „Noua agendă privind consumatorii: Consolidarea rezilienței consumatorilor pentru o redresare durabilă”. Respectiva agendă prezintă o viziune de ansamblu asupra politicii UE de protecție a consumatorilor pentru perioada 2020-2025.

Astfel, concluziile își propun să ofere orientări politice cu privire la gama largă de acțiuni anunțate de Comisie în cadrul agendei, subliniind, totodată, necesitatea de a aborda preocupările consumatorilor în cadrul altor politici sectoriale ale UE, cum ar fi cele legate de tranziția verde și cea digitală. De asemenea, concluziile subliniază necesitatea coerenței cu propunerile recente în domeniul digitalizării.

În acest context, în data de 25 februarie 2021, miniștrii responsabili de piața internă și de industrie vor organiza, prin intermediul unei teleconferințe prezidate de ministrul de stat portughez al economiei și tranziției digitale, o dezbatere de orientare referitoare la Noua agendă privind consumatorii.

Pentru mai multe detalii legate de comunicatul Consiliului Uniunii Europene, accesați, vă rugăm, sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Consiliul UE. Energia de fuziune: Aprobarea finanțării ITER

Consiliul UE. Concluziile la comunicarea intitulată „Noua agendă privind consumatorii: Consolidarea rezilienței consumatorilor pentru o redresare durabilă” was last modified: februarie 22nd, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter