Consiliul Român pentru Publicitate – Premiul pentru contribuția la autoreglementare în piața de publicitate și la respectarea drepturilor de autor în această industrie

6 mai 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 353

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Cristian Pavel: Am considerat că un premiu binemeritat merge la Consiliul Român pentru Publicitate – un premiu pentru contribuția la auto-reglementare în piața de publicitate și la respectarea drepturilor de autor în această industrie. O invit pe dna Laura Frunzeti, director executiv. Felicitări!

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Laura Frunzeti: Mulțumesc mult organizatorilor pentru faptul că s-au gândit la noi, în primul rând, pentru că știu că existăm. Noi împlinim astăzi 20 de ani și, iată, s-a nimerit ca acest premiu să vină ca o încununare a activității noastre. Pentru cei care nu știu cine suntem – noi suntem cei care încearcă să auto-reglementeze un comportament etic al industriei din domeniul publicității, astfel încât să le dăm cât mai puțin de lucru tribunalelor din România. Numărăm 75 de membri – asociații profesionale, anunțători de marcă din România – și, prin ceea ce facem, și anume prin educația pe care o împărtășim, nu numai membrilor, dar oricui are parte să ia legătura cu specialiștii noștri, prin serviciul nostru de copy advice, încercăm să prevenim orice derapaj de la etica în comunicarea profesională din domeniul publicității și, evident, și în domeniul respectării drepturilor de autor. Vă mulțumesc încă o dată.

Cristian Pavel: Felicitări!

 

Consiliul Român pentru Publicitate – Premiul pentru contribuția la autoreglementare în piața de publicitate și la respectarea drepturilor de autor în această industrie was last modified: mai 6th, 2019 by Laura Frunzeti
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter