Consiliul de Mediere. Hotărârea nr. 37/24.02.2020

29 sept. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 98

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.cmediere.ro), Consiliul de Mediere a publicat Hotărârea nr. 37/24.02.2020 potrivit căreia sancțiunea suspendării din exercitarea profesiei de mediator se aplică, pentru o perioada de 6 luni, mediatorilor autorizați care figurează în evidențele contabile ale Consiliului cu debit restant aferent anilor 2017, 2018, 2019.

De asemenea, sancțiunea încetării calității de mediator se aplică mediatorilor autorizați care figurează în evidențele contabile ale Consiliului cu debit restant aferent anilor anteriori anului 2017.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Totodată, pentru aplicarea prezentelor sancțiuni se va constitui o Comisie de disciplină, formată dintr-un Președinte de Comisie (membru în Consiliul de mediere căruia îi este atribuit județul în care are sediul profesional mediatorul cercetat) și 2 membrii ai Consiliului de mediere.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Consiliul de Mediere. Ordinea de zi a ședinței extraordinare din 28 septembrie 2020

Consiliul de Mediere. Hotărârea nr. 37/24.02.2020 was last modified: septembrie 29th, 2020 by Universul Juridic

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter