Consiliul de Mediere. Ordinea de zi a ședinței extraordinare din 28 septembrie 2020

25 sept. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 159

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.cmediere.ro), Consiliul de Mediere a publicat ordinea de zi a ședinței extraordinare din data de 28 septembrie 2020. Ședința va avea loc începând cu ora 13:00.

Pe ordinea de zi sunt înscrise următoarele puncte de interes:

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

– Analizarea propunerilor formulate de membrii Consiliului de Mediere privind modalitatea de desfășurare a activităților Comisiilor de disciplină constituite conform Hotărârii nr. 93/16.06.2020 și adoptarea unei hotărâri în acest sens;

– Diverse.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Desfășurare online] Consiliul de Mediere. Ordinea de zi a ședinței ordinare din 21 septembrie 2020

Consiliul de Mediere. Ordinea de zi a ședinței extraordinare din 28 septembrie 2020 was last modified: septembrie 25th, 2020 by Universul Juridic

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter