Consiliul Concurenței. Examenul de promovare ca urmare a încheierii perioadei de debut pentru personalul contractual

7 oct. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 90

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.consiliulconcurentei.ro), Consiliul Concurenței organizează examenul de promovare ca urmare a încheierii perioadei de debut pentru personalul contractual din cadrul Serviciului Logistică, care se va desfășura la data de 23 octombrie 2020, ora 10:30.

Examenul va cuprinde o probă scrisă de verificare a  cunoștințelor teoretice, a abilităților de comunicare, capacității de sinteză, precum și complexitatea, inițiativa și creativitatea candidaților.

De asemenea, dosarele pentru concurs se vor depune la Registratura Generală a instituției în perioada 7-20 octombrie 2020 și vor cuprinde următoarele documente:

–  Cerere adresată conducătorului instituției;

– Copia actului administrativ privind încadrarea într-o funcție de natură contractuală de debutant;

–  Copia documentelor de studii;

–  Copie C.I. / B.I.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Completare bibliografie] Consiliul Concurenței. Concurs de promovare în grad profesional principal și grad profesional superior – 26 octombrie 2020

Consiliul Concurenței. Examenul de promovare ca urmare a încheierii perioadei de debut pentru personalul contractual was last modified: octombrie 7th, 2020 by Universul Juridic

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter