[UPDATE: Amânare concurs] Consiliul Concurenței. Concurs de promovare în grad profesional principal și grad profesional superior – 26 octombrie 2020

16 oct. 2020
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
390 views

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 16 octombrie 2020: Amânare concurs

Potrivit site-ului oficial (www.consiliulconcurentei.ro), Consiliul Concurenței a anunțat amânarea desfășurării concursului de promovare în grad profesional pentru funcționarii publici care ocupă funcții publice de execuție de inspector de concurență, din cauza incapacității administrative temporare existente la nivelul structurii de management al personalului.

Astfel, calendarul privind derularea etapelor concursului va fi următorul:

Selecție dosare:27 octombrie 2020-2 noiembrie 2020
Proba scrisă:9 noiembrie 2020, ora 10:30
Proba interviu:În termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 25 septembrie 2020: Completarea bibliografiei

Potrivit site-ului oficial (www.consiliulconcurentei.ro), Consiliul Concurenței a publicat erata prin care este completată, ca urmare a unei erori materiale, Bibliografia¹¹ pentru desfășurarea concursului de promovare în funcția publică specifică de execuție de inspector de concurență gradul superior, regăsită la paginile 24-26 aferente Bibliografiei de concurs.

Astfel, domeniile de specialitate cu pozițiile 36 și 37 se completează, după cum urmează:

36. Legea nr. 182 din 12 aprilie 2002 privind protecția informațiilor clasificate, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 248/12.04.2002, cu modificările și completările ulterioare;

37. HG nr. 585/2002 pentru aprobarea Standardelor naționale de protecție a informațiilor clasificate în România, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 485/05.07.2002.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.consiliulconcurentei.ro), Consiliul Concurenței organizează, în data de 26 octombrie 2020, proba scrisă a concursului de promovare în grad profesional principal și grad profesional superior pentru funcționarii care ocupă funcții publice specifice de inspector de concurență grad profesional asistent și grad profesional principal.

Posturile scoase la concurs sunt următoarele: 11 posturi grad principal/18 posturi grad superior.

Calendarul de desfășurare al concursului:

– Termenul pentru depunerea dosarelor: 20 de zile de la data afișării anunțului, respectiv în perioada 22 septembrie-12 octombrie 2020.

– Proba scrisă: 26 octombrie 2020, ora 10:30.

– Proba interviu: va fi susținută într-un termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Consiliul Concurenței. Examenul de promovare ca urmare a încheierii perioadei de debut

[UPDATE: Amânare concurs] Consiliul Concurenței. Concurs de promovare în grad profesional principal și grad profesional superior – 26 octombrie 2020 was last modified: octombrie 16th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter