Comisia Europeană. Noi orientări privind competențele digitale

15 iul. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 139

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat publicat pe pagina oficială (ec.europa.eu), Comisia Europeană informează despre lansarea noilor orientări privind sprijinirea cadrele didactice, angajatorilor și a agențiilor de recrutare în ceea ce privește asimilarea competențelelor digitale necesare pentru a reuși pe piața muncii, după COVID-19.

Astfel, prin intermediul Raportului DigComp în acțiune și al orientărilor privind punerea sa în aplicare, sunt incluse măsuri concrete, sfaturi și resurse online pentru utilizarea cadrului european al competențelor digitale de-a lungul „parcursului de inserție profesională”.

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

De asemenea, acest demers va fi continuat în toamnă, prin planul de acțiune actualizat pentru educația digitală, alături de o comunicare privind crearea Spațiului european al educației.

 

Pentru comunicatul integral, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Comisia Europeană. O economie neutră climatic: Strategiile UE privind integrarea sistemelor energetice și pentru hidrogen

Comisia Europeană. Noi orientări privind competențele digitale was last modified: iulie 15th, 2020 by Universul Juridic

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter