ELSA Oradea, o filială activă

27 ian. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1360
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nicolae Cîrstea: Suntem împreună cu președintele ELSA filiala Oradea, Claudia Romocea. Claudia, bine te-am găsit.

Campanie Craciun UJmag 2020

Claudia Romocea: Bine ați venit și mulțumim și noi pentru invitație.

Nicolae Cîrstea: Aș vrea să ne povestești puțin despre filiala locală a ELSA România. Câți studenți sunteți în această organizație? Care sunt activitățile pe care le desfășurați?

Claudia Romocea: La ELSA Oradea suntem în prezent o sută de membri și activitățile pe care le desfășurăm sunt cele care se desfășoară și la plan național, în principal concursurile de procese simulate, conferințele naționale, stagiile de practică – atât locale cât și internaționale – și în actualul mandat am organizat o vizită de studiu cu studenții de la ELSA Sibiu și ELSA Cluj-Napoca. S-a desfășurat pe trei zile și în fiecare zi am avut diverse evenimente.

Nicolae Cîrstea: Ca președinte cum vezi situată filiala din Oradea față de celelalte filiale la nivel național? O filială activă, o filială cu proiecte multe, cu o implicare susținută din partea colegilor în activitățile pe care le aveți?

Claudia Romocea: Da, suntem o filială activă; suntem printre primele dintre filialele din ELSA România, cred că chiar a doua, dacă nu greșesc…

Nicolae Cîrstea: Din ce punct de vedere a doua?

Claudia Romocea: De când a apărut ELSA România. Suntem din 1997 și avem printre seniorii noștri avocați foarte cunoscuți la nivelul României.

Nicolae Cîrstea: De ce ELSA? Știu că ai fost anul trecut și vicepreședinte. Cu ce te ajută pe tine să fii membru ELSA, să fii în conducerea ELSA Oradea?

Claudia Romocea: Mă ajută din punct de vedere al dezvoltării personale, să cunosc oameni din domeniu, să mă dezvolt, pur și simplu, ca persoană, atât din punct de vedere profesional cât și din punct de vedere social.

Nicolae Cîrstea: Știu că ești în anul III acum. Facultatea de Drept a fost alegerea potrivită pentru tine? După primii trei ani de facultate constați că ai făcut o alegere care te ajută, care te va ajuta?

Claudia Romocea: Da, pot să spun că da. Chiar îmi doresc să profesez în Drept și consider că am făcut alegerea potrivită.

Nicolae Cîrstea: Care este materia ta preferată din facultate – Civil, Penal…?

Bibliolex Biblioteca juridica virtuala

Claudia Romocea: Dreptul familiei.

Nicolae Cîrstea: Anul viitor rămâi în ELSA, ca simplu membru, îi poți ajuta pe colegii tăi în continuare sau vrei să te dedici studiului pentru examenele care urmează?

Claudia Romocea: Da, voi rămâne ca membru, îi voi ajuta în continuare, dar voi începe să mă concentrez și pe studii.

Nicolae Cîrstea: Care este modelul tău de profesor – din facultate sau, nu știu, poate dintre profesorii pe care i-ai văzut la nivel național?

Claudia Romocea: Aș putea zice că dl decan chiar este un model foarte bun pentru noi. Îmbină atât amuzantul, cât și seriosul, și asta îmi place foarte mult la el.

Nicolae Cîrstea: Din punct de vedere profesional care este – un magistrat, un avocat – care este un model pentru tine?

Claudia Romocea: Dl Udroiu, clar.

Nicolae Cîrstea: Care de câțiva ani e aici, la voi, în Oradea, nu?

Claudia Romocea: L-am avut și ca invitat la vizita de studiu, a fost spicher la primul eveniment.

Nicolae Cîrstea: Claudia, îți mulțumesc. Îți doresc – ție și colegilor tăi – succes în activitățile pe care le desfășurați, succes în carieră și în anii sau lunile – cred că unii dintre colegii tăi sunt și în anul IV – care urmează până la definitivarea facultății.

Claudia Romocea: Mulțumesc frumos.

ELSA Oradea, o filială activă was last modified: ianuarie 27th, 2017 by Claudia Romocea

Vă recomandăm:

Despre autor:

Claudia Romocea

Claudia Romocea

Este studentă la Facultatea de Drept din cadrul Universității din Oradea și președintele ELSA Oradea.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter