[UPDATE: Lista de vot final] CDEP. Completarea Codului fiscal și alte proiecte

12 feb. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 525

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: Lista de vot final

Potrivit site-ului oficial (www.cdep.ro), Camera Deputaților a făcut publică lista de vot final din data de 11 februarie 2020:

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Redăm, în continuare, principalele acte normative modificate/adoptate:

 Legi ordinare. Adoptări

– Codul fiscal: completare (extinderea scutirii jurnaliștilor, dar și a tehnicienilor în radiodifuziune și televiziune de la plata impozitului pe venit, cumularea veniturilor din contractul de muncă cu contractul de drepturi de autor și definirea beneficiarilor modificării Codului fiscal, astfel: jurnaliști și tehnicieni în radiodifuziune și televiziune).

– Legea nr. 165/2018 privind acordarea biletelor de valoare:  modificarea art. 14.

– Legea nr. 165/2013 privind măsurile pentru finalizarea procesului de restituire, în natură sau prin echivalent, a imobilelor preluate în mod abuziv în perioada regimului comunist în România și completarea art. 4 din O.U.G. nr. 94/2000 privind retrocedarea unor bunuri imobile care au aparținut cultelor religioase din România, republicată în Monitorul Oficial al României: modificarea Legii nr. 165/2013.

Legi organice. Adoptări

– Codul aerian: noile prevederi creează cadrul legal necesar cooperării civil-militare la nivel instituțional și stabilește un limbaj și o conduită comună în domeniul aeronautic pentru toți utilizatorii spațiului aerian național, fără a fi afectate atribuțiile specifice ale acestora. Se asigură, astfel, creșterea nivelului de siguranță a zborului prin aplicarea unor standarde comune în cadrul activităților aeronautice militare, standarde care vor fi asigurate le nivelul celor europene și NATO, precum și pentru zonele de interes militar și de servitute aeronautică.

 

Pentru mai multe detalii privind lista de vot final, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Potrivit informațiilor publicate pe site-ul oficial (www.cdep.ro), s-a făcut publică ordinea de zi pentru ședința Camerei Deputaților din ziua de 11 februarie 2020. În cadrul acesteia se află o serie de proiecte de acte normative care urmează să fie supuse votului Camerei Deputaților.

Vă prezentăm, în continuare, lista privind principalele acte propuse spre modificare:

– Codul fiscal;

– Codul penal;

Pachet: Principiile procedurei judiciare

– Codul muncii;

– O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice;

– Legea nr. 272/2004 privind protecția și promovarea drepturilor copilului;

– Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice;

– O.U.G. nr.60/2018 pentru modificarea și completarea unor acte normative din domeniul forței de muncă;

– O.U.G. nr. 60/2009 privind unele măsuri în vederea implementării programului Prima casă, precum și pentru aprobarea unor măsuri de aplicare a acestuia;

– O.U.G. nr. 59/2017 privind modificarea și completarea unor acte normative din domeniul pensiilor de serviciu;

– Legea nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă;

– Legea nr. 72/2016 privind sistemul de pensii și alte drepturi de asigurări sociale ale avocaților.

 

Pentru a vizualiza lista completă a proiectelor, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

 

[UPDATE: Lista de vot final] CDEP. Completarea Codului fiscal și alte proiecte was last modified: februarie 12th, 2020 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter