CCR. Ședința din 24 mai 2023 (obiecții de neconstituționalitate: Legea pentru modificarea anexei nr. I a Legii-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice)

3 mai 2023
Vizualizari: 179

Curtea Constituțională a României a făcut publică ordinea de zi a ședinței de plen din 24 mai 2023.

Pe ordinea de zi sunt înscrise următoarele obiecții de neconstituționalitate:

− Legea pentru modificarea anexei nr. I a Legii-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice;

− Legea pentru modificarea și completarea Legii nr. 45/2009 privind organizarea și funcționarea Academiei de Științe Agricole și Silvice „Gheorghe Ionescu-Șișești” și a sistemului de cercetare – dezvoltare din domeniile agriculturii, silviculturii și industriei alimentare.

Sursa informației

Vezi și CCR. Ședința din 9 mai 2023 (excepții de neconstituționalitate: Codul de procedură civilă)

 

CCR. Ședința din 24 mai 2023 (obiecții de neconstituționalitate: Legea pentru modificarea anexei nr. I a Legii-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice) was last modified: mai 2nd, 2023 by Redacția ProLege

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.