CCR. Ședința de plen din 23 septembrie 2020: (obiecții de neconstituționalitate: Legea nr. 51/1995 pentru organizarea și funcționarea profesiei de avocat și alte acte normative)

22 sept. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 202

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Curtea Constituțională a României a făcut publică ordinea de zi a ședinței de plen din 23 septembrie 2020, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul oficial www.ccr.ro. 

Pe ordinea de zi sunt înscrise obiecții de neconstituționalitate cu privire la următoarele acte normative:

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

– Legea nr. 51/1995 pentru organizarea și funcționarea profesiei de avocat;

– Legea nr. 94/1992 privind organizarea și funcționarea Curții de Conturi;

– Legea pentru modificarea și completarea Legii concurenței nr. 21/1996.

 

Pentru lista completă a actelor normative înscrise pe ordinea de zi, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și CCR. Ședința din 22 septembrie 2020: (obiecții de neconstituționalitate: Codul penal, Codul de procedură penală și alte acte normative)

CCR. Ședința de plen din 23 septembrie 2020: (obiecții de neconstituționalitate: Legea nr. 51/1995 pentru organizarea și funcționarea profesiei de avocat și alte acte normative) was last modified: septembrie 22nd, 2020 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter