[UPDATE: Amânare dezbateri] CCR. Ședința de plen din 15 septembrie 2020: (obiecții de neconstituționalitate: Codul muncii și alte acte normative)

15 sept. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 178

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 15 septembrie 2020: Amânare dezbateri

Curtea Constituțională a României (www.ccr.ro) a dispus, cu privire la cauzele înscrise în lista de ședință, amânarea dezbaterilor, respectiv a pronunțărilor, pentru data de 16 septembrie 2020.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Curtea Constituțională a României a făcut publică ordinea de zi a ședinței de plen din 15 septembrie 2020, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul oficial www.ccr.ro. 

Pe ordinea de zi sunt înscrise obiecții de neconstituționalitate cu privire la următoarele acte normative:

– Legea pentru pentru deschiderea de către Guvernul României a tratativelor diplomatice pentru încheierea unui acord cu Republica Ungaria privind deschiderea punctului internațional de trecere a frontierei Beba Veche (România) – Kubekhaza (Ungaria);

– Legea pentru completarea Legii nr. 53/2003 – Codul muncii;

– Legea privind unele măsuri pentru organizarea alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților, ca urmare a încetării mandatului Parlamentului ales în anul 2016.

 

Pentru lista completă a actelor normative înscrise pe ordinea de zi, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

[UPDATE: Amânare dezbateri] CCR. Ședința de plen din 15 septembrie 2020: (obiecții de neconstituționalitate: Codul muncii și alte acte normative) was last modified: septembrie 15th, 2020 by Redacția ProLege
Pachet: Principiile procedurei judiciare
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter