Biblioteca de spețe: Sprijin pentru autoritățile contractante în aplicarea noii legislații în domeniul achizițiilor publice

16 dec. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 796

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Pe siteul Agenției Naționale pentru Achiziții Publice (ANAP) a fost dat publicității un comunicat referitor la o nouă secțiune intitulată: Biblioteca de spețe de la A la Z.

Aceasta este o culegere de spețe care cuprinde o selecție a celor mai frecvente întrebări adresate de autoritățile contractante/operatorii economici prin intermediul serviciului HELPDESK sau în cadrul întâlnirilor regionale „Sprijin pentru autoritățile contractante în aplicarea noii legislații în domeniul achizițiilor publice”, organizate de ANAP.

București: Conferința GDPR în relațiile de muncă

ANAP a creat acest instrument cu scopul de a acorda sprijin tuturor factorilor din piață care utilizează/aplică noua legislație în domeniul achizițiilor publice prin intermediul spețelor prezentate.

Potrivit comunicatului, biblioteca de spețe conține o serie de termeni din domeniul achizițiilor publice,  structurați în ordine alfabetică. În plus, noua secțiune are un caracter dinamic, ceea ce înseamnă o actualizare periodică a conținutului acesteia.

Responsabili pentru realizarea acestei secțiuni sunt cei de la Biroul HELPDESK – ANAP.

Pentru mai multe informații, precum și pentru accesarea Bibliotecii, consultați sursa informației.

Biblioteca de spețe: Sprijin pentru autoritățile contractante în aplicarea noii legislații în domeniul achizițiilor publice was last modified: decembrie 16th, 2016 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter