Baroul București. Situația taxelor și contribuțiilor restante

26 iul. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 171

Potrivit site-ului oficial (www.baroul-bucuresti.ro), Consiliul Baroului București, în executarea celor dispuse în ședința din 7 iulie 2021, a dispus continuarea verificărilor datelor comunicate de departamentele de specialitate în legătură cu avocații care înregistrează restanțe la bugetul baroului sau la sistemul propriu de asigurări sociale.

Consiliul atenționează avocații care înregistrează restanțe la plata taxelor către barou și/sau a contribuțiilor către Filiala București a C.A.A. că, în prima ședință după 1 septembrie 2021, avocații care încă nu au plătit taxele și contribuțiile urmează a fi suspendați din profesie.

Totodată, Consiliul reaminteste membrilor baroului că măsura suspendării pentru neplată poate fi ridicată numai după plata restanțelor și achitarea unei taxe în cuantum de 3750 de lei.

De aceea, pentru evitarea unei astfel de consecințe, Consiliul Baroului București recomandă avocaților să achite taxele și contribuțiile profesionale restante până la data de 1 septembrie 2021.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Vezi și Baroul București. Protocol de colaborare încheiat cu Sectorul 5 al Municipiului București pentru acordarea de asistență extrajudiciară

Baroul București. Situația taxelor și contribuțiilor restante was last modified: iulie 26th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter