Baroul București. Protocol de colaborare încheiat cu Sectorul 5 al Municipiului București pentru acordarea de asistență extrajudiciară

22 iul. 2021
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 80

Pe pagina oficială (www.baroul-bucuresti.ro), Baroul București informează că a fost încheiat un Protocol de colaborare între Baroul București și Sectorul 5 al Municipiului București, al cărui obiectiv îl constituie colaborarea dintre părți pentru asigurarea accesului la justiție al cetățenilor, prin facilitarea acordării de asistență extrajudiciară prin avocat la sediul Primăriei.

În acest sens, protocolul vizează implementarea unui sistem de cooperare prin desemnarea unor avocați ai Baroului București, în vederea acordării de asistență extrajudiciară, precum: acordarea de consultații, formularea unor cereri, petiții, sesizări, reprezentarea în fața unor autorități și instituții publice, altele decât cele judiciare sau cu atribuții jurisdicționale, în vederea realizării unor drepturi sau interese legitime.

De asemenea, Primăria va pune la dispoziție un spațiu adecvat acordării de asistență extrajudiciară prin avocat persoanelor care pot beneficia de aceasta, în condițiile legii.

Astfel, protocolul de colaborare a intrat în vigoare la data semnării și este valabil timp de 1 an, putând fi prelungit prin încheierea unui act adițional, semnat de ambele părți.

Pentru a vizualiza protocolul de colaborare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și Baroul București susține asociațiile avocaților

Baroul București. Protocol de colaborare încheiat cu Sectorul 5 al Municipiului București pentru acordarea de asistență extrajudiciară was last modified: iulie 22nd, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter