Baroul București. Măsuri pentru desfășurarea cu caracter continuu a activității avocaților și a serviciilor administrative

18 mart. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 288
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.baroul-bucuresti.ro), marți, 17 martie 2020, Baroul București a publicat un comunicat privind măsurile luate pentru desfășurarea cu caracter continuu a activității avocaților și a serviciilor administrative din cadrul Baroului.

Astfel, s-au luat măsuri pentru asigurarea serviciilor de asistență avocațială și asistență judiciară, pentru buna desfășurare a activității, cu respectarea regulilor de prevenire a infectării cu COVID-19 și pentru asigurarea sănătății avocaților, angajaților și a publicului.

Pentru a vizualiza măsurile dispuse, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Baroul București. Informarea avocaților cu privire la procedura de depunere și ridicare a referatelor pentru serviciile de asistență judiciară la nivelul Tribunalului București, Curții de Apel București și al Judecătoriei Sectorului 1.

 

 

Baroul București. Măsuri pentru desfășurarea cu caracter continuu a activității avocaților și a serviciilor administrative was last modified: martie 18th, 2020 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter