Baroul București. Informarea avocaților cu privire la procedura de depunere și ridicare a referatelor pentru serviciile de asistență judiciară la nivelul Tribunalului București, Curții de Apel București și al Judecătoriei Sectorului 1

18 mart. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 199
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.baroul-bucuresti.ro), marți, 17 martie 2020, Baroul București a publicat o informare adresată avocaților din cadrul acestuia cu privire la procedura de depunere și ridicare a referatelor pentru serviciile de asistență judiciară aferente dosarelor aflate pe rolul Tribunalului București, Curții de Apel București și al Judecătoriei Sectorului 1 București.

Astfel, referatele vor fi lăsate spre semnare la Serviciul de Asistență Judiciară urmând ca un angajat al Baroului să procedeze la depunerea acestora în vederea semnării la punctul de control al instanței.

De asemenea, un angajat al Baroului va ridica zilnic referatele semnate de la punctul de control al instanței, urmând a le pune la dispoziție avocaților la Serviciul mai sus menționat.

Totodată, avocații interesați de stadiul ridicării referatelor pot solicita detalii la adresa de e-mail: [email protected]

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Baroul București. Informarea avocaților cu privire la procedura de depunere a referatelor și accesul în sediul Curții de Apel București

Baroul București. Informarea avocaților cu privire la procedura de depunere și ridicare a referatelor pentru serviciile de asistență judiciară la nivelul Tribunalului București, Curții de Apel București și al Judecătoriei Sectorului 1 was last modified: martie 18th, 2020 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter