[Update: Încheierea concursului] Baroul București. Concurs de eseuri și afișe – „Fii avocat în școala ta!”

21 nov. 2022
1 vot, medie: 3,00 din 51 vot, medie: 3,00 din 51 vot, medie: 3,00 din 51 vot, medie: 3,00 din 51 vot, medie: 3,00 din 5 (1 votes, average: 3,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 160

Update: Încheierea concursului

Baroul București anunță finalizarea concursului organizat în cadrul Proiectului „Fii Avocat în Școala Ta!”, la nivelul Municipiului București.

Rezultatele concursului arată astfel: un număr de 64 de elevi au fost desemnați câștigători din cei 600 de participanți, din care 28 de elevi la categoria Afișe cu tema „Avocatul, prietenul meu” (clasele V – VIII), 28 de elevi la categoria Eseu cu tema „Scrisoare către Avocatul meu” (clasele IX -XII) și 8 premii speciale, unor elevi care s-au remarcat în mod excepțional prin creativitate, dorință și acuratețe prin lucrările grafice realizate.

Decanul Baroului București și Avocatul Coordonator al Proiectului la nivelul Baroului București și-au exprimat recunoștința față de toți cei aproximativ 250 de avocați participanți în cadrul programului, fiind transmise totodată mulțumiri cadrelor didactice implicate în proiect.

Sursa informației


Baroul București a lansat invitația de înscriere la un concurs de eseuri și afișe, desfășurat în cadrul proiectului național „Fii avocat în școala ta!”, având ca temă generală titlul proiectului.

În ceea ce privește tematica concursului, subiectele ce pot fi abordate vizează profesia de avocat văzută prin ochii copiilor și ai tinerilor; dreptul la apărare; capacitatea de înțelegere a mijloacelor legale pe care tinerii le pot avea în anumite situații.

Concursul se adresează elevilor din învățământul gimnazial și liceal din Municipiul București.

Lucrările vor fi realizate individual; fiecare elev se va înscrie în concurs cu o singură lucrare pornind de la tematica de concurs.

Elevii din ciclul gimnazial sunt invitați să realizeze un afiș/poster tematic, cu titlul „Avocatul, prietenul meu”, iar elevii din ciclul liceal sunt invitați să realizeze un eseu tematic, cu titlul „Scrisoare către Avocatul meu”.

Perioada și procedura de desfășurare este 31 octombrie 2022-18 noiembrie 2022.

Înscrierea la concurs se va realiza până la data de 18 noiembrie 2022.

Lucrările câștigătoare vor fi promovate la nivel național, pe site-ul Baroului București, al Uniunii naționale a Barourilor din România, inclusiv pe rețelele de socializare.

Regulamentul concursului poate fi consultat aici.

Pentru informații suplimentare privind organizarea concursului, vă invităm să accesați sursa informației.

(Copyright: freeepik.com)

Sursa informației

Vezi și [UPDATE: Lansare FAST la Baroul Timiș] UNBR. Lansarea celei de a 2-a ediții a Proiectului FAST – Fii Avocat în Școala Ta!

 

[Update: Încheierea concursului] Baroul București. Concurs de eseuri și afișe – „Fii avocat în școala ta!” was last modified: noiembrie 21st, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.