Asociația Română de Relații Publice – Premiul pentru contribuția la respectarea drepturilor de autor în sectorul relațiilor publice

7 mai 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 392

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Cristian Pavel: Înainte de acest ultim premiu există un alt premiu, cel de-al doilea acordat la secțiunea Asociații profesionale. Acest premiu merge la Asociația Română de Relații Publice – este vorba de un premiu pentru contribuția la respectarea drepturilor de autor în sectorul relațiilor publice, un sector extrem de important. Este alături de noi dna Camelia Spătaru, vicepreședinte al asociației. Bine ați venit, felicitări!

Monitor Dosare

Camelia Spătaru: Bună seara și mulțumim foarte mult pentru acest premiu. Este chiar o bucurie pentru noi să primim un astfel de premiu. Aveți salutul și mulțumirile colegilor mei din asociație. Pentru cei care nu știu cine este ARRP-ul – Asociația Română de Relații Publice –, suntem o asociație constituită încă din 1995, reunește oameni de comunicare și de PR din instituții, din companii, mai nou și din agenții. Suntem profesioniștii din comunicare, așa că, dacă vreodată aveți nevoie de profesioniști în comunicare, veniți către noi, pentru că și noi, la rândul nostru, suntem parte din această luptă pentru promovarea drepturilor de autori și considerați-ne parteneri în continuare și pe noi. Acest proiect pe noi ne obligă să ducem mai departe ceea ce am făcut. Vă mulțumim foarte mult.

Cristian Pavel: Și noi vă felicităm. Drum bun mai departe!

Asociația Română de Relații Publice – Premiul pentru contribuția la respectarea drepturilor de autor în sectorul relațiilor publice was last modified: mai 8th, 2019 by Camelia Spătaru
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter