Aprobarea unor măsuri privind mandatarea Ministerului Energiei pentru transferul unor pachete de acțiuni deținute de către statul român la societățile producătoare de agent termic la unitățile administrației publice locale – modificări (Legea nr. 213/2017)

14 nov. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 344

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Actul modificatActul modificatorSumar
O.U.G. nr. 61/2017
(M. Of. nr. 648 din 7 august 2017)
Legea nr. 213/2017
(M. Of. nr. 889 din 13 noiembrie 2017)

– modifică: art. 1 alin. (2) lit. b)

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

În M. Of. nr. 889 din 13 noiembrie 2017, a fost publicată Legea nr. 213/2017 privind aprobarea O.U.G. nr. 61/2017 pentru aprobarea unor măsuri privind mandatarea Ministerului Energiei pentru transferul unor pachete de acțiuni deținute de către statul român la societățile producătoare de agent termic la unitățile administrației publice locale în vederea înființării și organizării serviciului public de alimentare cu energie termică în sistem centralizat.

În continuare, vom prezenta dispozițiile respectivei legi.

Articolul unic al Legii nr. 213/2017 prevede faptul că se aprobă O.U.G. nr. 61 din 4 august 2017 pentru aprobarea unor măsuri privind mandatarea Ministerului Energiei pentru transferul unor pachete de acțiuni deținute de către statul român la societățile producătoare de agent termic la unitățile administrației publice locale în vederea înființării și organizării serviciului public de alimentare cu energie termică în sistem centralizat, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 648 din 7 august 2017, cu următoarea modificare:

Art. 1 alin. (2) lit. b) din O.U.G. nr. 61/2017 (modificată prin Legea nr. 213/2017)

Vechea reglementare

În vechea reglementare art. 1 alin. (2) lit. b) prevedea:

„Art. 1

(…)

(2) Transferul pachetelor de acțiuni este cu titlu oneros și se realizează cu îndeplinirea cumulativă a următoarelor condiții:

(…)

b) pot solicita transferul pachetelor de acțiuni unitățile administrației publice teritoriale pentru care nu a fost deschisă procedura de insolvență în condițiile legii;”.

Noua reglementare

Potrivit noii reglementări, la art. 1 alin. (2), lit. b) se modifică și va avea următorul cuprins:

Original Black Friday pe UJmag.ro!

„b) pot solicita transferul pachetelor de acțiuni unitățile administrației publice locale pentru care nu a fost deschisă procedura de insolvență în condițiile legii;”.

Aprobarea unor măsuri privind mandatarea Ministerului Energiei pentru transferul unor pachete de acțiuni deținute de către statul român la societățile producătoare de agent termic la unitățile administrației publice locale – modificări (Legea nr. 213/2017) was last modified: noiembrie 14th, 2017 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter