ANSPDCP. Proiect de Decizie privind aprobarea procedurii de efectuare a investigațiilor

2 dec. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 232

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (dataprotection.ro), Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal a lansat vineri, 22 noiembrie 2019, un Proiect de Decizie privind modificarea și înlocuirea anexei nr. 2 la Procedura de efectuare a investigațiilor aprobată prin Decizia nr. 161/2018. Decizia respectivă se referă la aprobarea procedurii de efectuare a investigațiilor și este supusă dezbaterii publice în conformitate cu Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică.

 

Monitor Dosare

Pentru mai multe informații, accesați, vă rugăm, sursa informației.

Sursa informației

ANSPDCP. Proiect de Decizie privind aprobarea procedurii de efectuare a investigațiilor was last modified: decembrie 3rd, 2019 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter