ANPC. Ordinul nr. 760/2019 privind obligația operatorilor economici de a afișa pe ușa de acces sau la intrarea în locația unde își desfășoară activitatea/punctul de lucru placheta cu măsurile de oprire temporară dispuse de către organele de control

14 nov. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 260

Despre

  • Potrivit M. Of, ANPC emite Ordinul nr. 760/2019 privind obligația operatorilor economici de a afișa pe ușa de acces sau la intrarea în locația unde își desfășoară activitatea

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit M. Of., ANPC emite Ordinul nr. 760/2019 privind obligația operatorilor economici de a afișa pe ușa de acces sau la intrarea în locația unde își desfășoară activitatea/punctul de lucru placheta cu măsurile de oprire temporară dispuse de către organele de control, care va intra în vigoare începând cu data de 12 decembrie 2019.

Conform art. 1, prezentul Ordin stabilește condițiile de informare a consumatorilor pe care trebuie să le îndeplinească operatorii economici cu privire la măsurile de oprire temporară dispuse de către organele de control ale Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor.

București: Conferința GDPR în relațiile de muncă

De asemenea, art. 2 atestă că au fost încheiate documente de control pentru încălcarea drepturilor consumatorilor cu privire la viața, sănătatea și securitatea acestora și prin care au fost dispuse măsuri de oprire temporară a prestării serviciilor, fabricației, comercializării produselor sau a utilizării acestora la prestarea serviciilor sunt obligați ca, pe ușa de acces sau la intrarea în locația unde își desfășoară activitatea sau la punctul de lucru, să păstreze afișată placheta prevăzută în anexa care face parte integrantă din prezentul ordin. Obligația va rămâne în vigoare până când organele de control ale ANPC vor constata remedierea deficiențelor.

Textul a fost adoptat în urma prevederilor art. 1, 8, 9 și 18 din OG nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor, republicată, cu modificările și completările ulterioare, precum și prin H. G. nr. 700/2012 privind organizarea și funcționarea Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, cu modificările și completările ulterioare.

 

Pentru mai multe informații, vă rugăm, accesați sursa informației.

Sursa informației

ANPC. Ordinul nr. 760/2019 privind obligația operatorilor economici de a afișa pe ușa de acces sau la intrarea în locația unde își desfășoară activitatea/punctul de lucru placheta cu măsurile de oprire temporară dispuse de către organele de control was last modified: decembrie 4th, 2019 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter