Adunarea generală anuală a mediatorilor din județul Cluj

1 feb. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 547
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat din data de 1 februarie 2019, Consiliul de Mediere a dat publicității convocatorul Adunării generale anuale a mediatorilor din județul Cluj.

Astfel, în baza art. 83 alin. (1) lit. a) din Statutul profesiei de mediator, aprobat prin Hotărârea nr. 39/18 iulie 2015 a Consiliului de mediere, publicată în M. Of. al României, Partea I, nr. 570 bis din 30 iulie 2015 și intrată în vigoare de la data publicării în M. Of. al României, Partea I – conform art. 2 din hotărârea Consiliului de mediere, organele de conducere ale Corpului Profesional al Mediatorilor Autorizați din județul Cluj (CPMJ Cluj) organizează și convoacă Adunarea generală anuală a mediatorilor din județul Cluj – în ziua de 12 februarie 2019, ora 17.00 – Calea Dorobanților nr. 42, ap. 14.

La Adunarea generală anuală a mediatorilor din județul Cluj, în conformitate cu dispozițiile imperative ale art. 83 alin. (1) lit. b) din Statutul profesiei de mediator, participă toți mediatorii cu drept de exercitare a profesiei, adică cei înscriși în Tabloul Mediatorilor din județul Cluj, întocmit de către Consiliul de mediere și care nu se află în situații ce atrag incompatibilitatea ori suspendarea dreptului de exercițiu al profesiei.

Vezi și Adunarea generală anuală a mediatorilor din județul Suceava

Ordinea de zi:

• Prezentarea raportului de activitate a organelor de conducere ale CPMJ Cluj;

• Organizarea locală pentru desfășurarea alegerilor pentru un nou Consiliu de Mediere, 2-3 martie 2019;

• Diverse.

Prezenta Adunare generală anuală a mediatorilor din județul Cluj are în vedere Hotărârea nr. 1/31.01.2019, prin care s-a stabilit organizarea și convocarea Adunării generale anuale a mediatorilor din județul Cluj, conform prevederilor din cadrul Statutului profesiei de mediator.

De asemenea, pentru o mai bună organizare, este necesară confirmarea prezenței la lucrările Adunării generale anuale până cel târziu la data de 11 februarie 2019.

Sursa informației

Adunarea generală anuală a mediatorilor din județul Cluj was last modified: februarie 1st, 2019 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter