Adunarea generală anuală a mediatorilor din județul Suceava

12 feb. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 545

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat din data de 12 februarie 2018, Consiliul de Mediere a dat publicității convocatorul Adunării generale anuale a mediatorilor din județul Suceava.

Astfel, în baza art. 83 alin. (1) lit. a) din Statutul profesiei de mediator, aprobat prin Hotărârea nr. 39/18 iulie 2015 a Consiliului de mediere, publicată în M. Of. al României, Partea I, nr. 570 bis din 30 iulie 2015 și intrată în vigoare de la data publicării în M. Of. al României, Partea I – conform art. 2 din hotărârea Consiliului de mediere, organele de conducere ale Corpului Profesional al Mediatorilor Autorizați din Județul Suceava (CPMJ Suceava) organizează și convoacă Adunarea generală anuală a mediatorilor din județul Suceava – în ziua de vineri, 16 februarie 2018, ora 11.30, la Biblioteca județeană Suceava (lângă Hotel Bucovina).

Conferintele lunii noiembrie
”

La Adunarea generală anuală a mediatorilor din județul Suceava, în conformitate cu dispozițiile imperative ale art. 83 alin. (1) lit. b) din Statutul profesiei de mediator, participă toți mediatorii cu drept de exercitare a profesiei, adică cei înscriși în Tabloul Mediatorilor din județul Suceava, întocmit de către Consiliul de mediere și care nu se află în situații ce atrag incompatibilitatea ori suspendarea dreptului de exercițiu al profesiei.

Ordinea de zi:

Raportul de activitate al organelor de conducere ale Corpului Profesional al Mediatorilor Autorizați din Județul Suceava (CPMJ Suceava) pentru anul 2017.

1. Raportul de activitate al reprezentantului ales al Comisiei privind relația cu sistemul judiciar de pe raza Curții de Apel Suceava pentru anul 2017;

2. Propuneri de măsuri privind exercitarea activității organelor de conducere ale Corpului Profesional al Mediatorilor Autorizați din Județul Suceava (CPMJ Suceava) pentru anul 2018;

3. Propuneri de măsuri pentru îmbunătățirea activității profesionale a mediatorilor din județul Suceava pentru anul 2018;

4. Propuneri de strategii de dezvoltare și promovare a profesiei de mediator la nivel local și național pentru anul 2018;

5. Delegarea mediatorilor reprezentanți din județul Suceava pentru Conferința Națională a Mediatorilor, organizată în anul 2018 de către Consiliul de mediere, conform prevederilor art. 86 alin. (1) din Statutul profesiei de mediator – normă de reprezentare: 1 delegat la fiecare 50 de mediatori din județ;

6. Diverse.

Prezenta Adunare generală anuală a mediatorilor din județul Suceava va avea loc pe data de 16 februarie 2018, la Biblioteca județeană IG Sbiera, Suceava – ora 11.30.

Sursa informației

Adunarea generală anuală a mediatorilor din județul Suceava was last modified: februarie 1st, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter