Ziua Europeană a Avocaților, ediția a 4-a, 25 octombrie 2017. Broșura editată de Baroul Timiș, cu titlul „Avocații în e-voluție. În ce fel poate transformarea digitală să îmbunătățească relația dintre cetățean și avocat”

24 oct. 2017
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 585
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Alături de celelalte barouri, Baroul Timiș sărbătorește, la data de 25 octombrie 2017, Ziua Europeană a Avocaților. Tema din acest an a evenimentului este „Avocații și evoluția digitală: în ce fel poate transformarea digitală să îmbunătățească relația dintre cetățean și avocat”, alegerea fiind justificată de apariția unor noi realități, cum sunt inteligența artificială, algoritmii, învățarea mecanică și interacțiunea om-mașină, cu care avocații se confruntă sau trebuie să se confrunte în activitatea profesională.

Am decis să marcăm acest moment prin editarea broșurii „Avocații în e-voluție. În ce fel poate transformarea digitală să îmbunătățească relația dintre cetățean și avocat”, dedicată avocaților, tuturor Barourilor din România, organelor de conducere a profesiei de avocat, precum și organelor judiciare/instanțelor de judecată din raza de activitate a Baroului Timiș.
Materialele publicate sunt redactate de avocați din cadrul Baroului Timiș, prezentând câteva dintre aspectele și caracteristicile e-voluției în profesia de avocat.

Alpha Phone POS aduce profesioniștilor din domeniul juridic 12 luni cu zero comision de administrare la pachetele Alpha Professional

La mulți ani Avocaților Europeni!

Sursa informației

Ziua Europeană a Avocaților, ediția a 4-a, 25 octombrie 2017. Broșura editată de Baroul Timiș, cu titlul „Avocații în e-voluție. În ce fel poate transformarea digitală să îmbunătățească relația dintre cetățean și avocat” was last modified: octombrie 25th, 2017 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter