Ziua Doamnelor pe UJmag.ro. De ziua femeii UJmag daruieste „Totul pentru femei”

7 mart. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 144

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

UPDATE 28 februarie 2019: Prelungim campania

Cu ocazia zilei de 8 martie sărbătorim ziua doamnelor și, pentru toate achizițiile efectuate pe UJmag.ro în perioada 7-10 martie 2019, oferim gratuit cartea  „Totul pentru femei”  de Catrinel Zaharia, direct în coșul de cumpărături, pentru toate comenzile ce depășesc 99 de lei.

Conferința de pregatire profesională a Baroului Ialomița
”

 

În plus, timp de 4 zile, doar pe UJmag.ro, vă oferim reduceri substanțiale la colecții și cărți relevante, după cum urmează:

25% reducere pentru orice carte din colecția Pro Lege.

30% reducere pentru toate tratatele editate de Editura Universul Juridic.

35% reducere pentrutoate cărțile din colecția Biblioteca profesioniștilor.

 

Noi, cei din echipa UJmag.ro, știm cât de importante sunt cărțile în desfășurarea activității dumneavoastră de zi cu zi și, în acest sens, ne dorim ca de actuala ofertă să beneficieze cât mai mulți membri ai comunității juridice oferind o carte gratuită pentru toate comenzile de peste 99 de lei, în perioada 7-10 martie 2019.

 

La mulți ani, doamnelor!

De ziua femeii UJmag daruieste Totul pentru femei

Ziua Doamnelor pe UJmag.ro. De ziua femeii UJmag daruieste „Totul pentru femei” was last modified: martie 7th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter