[UPDATE: Rezultate finale. Repartizarea pe instanțe] Curtea de Apel Timișoara. 9 posturi vacante de grefier (termen-limită: 21 decembrie 2017)

5 feb. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 3395
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 5 februarie 2018: Rezultatele finale și repartizarea pe instanțe a candidaților în ceea ce privește concursul pentru ocuparea posturilor de grefier temporar vacante, organizat în perioada 16-19 ianuarie 2018

Potrivit unui anunț din data de 2 februarie 2018, Curtea de Apel Timișoara a dat publicității rezultatele finale și repartizarea pe instanțe a candidaților în ceea ce privește concursul pentru ocuparea posturilor de grefier temporar vacante, organizat în perioada 16-19 ianuarie 2018.

Astfel, candidații admiși sunt rugați să se prezinte la instanțele la care au fost repartizați în vederea angajării pe perioadă determinată, până cel târziu la data de 7 februarie 2018.

Inteligența artificială în materie penală

Totodată, candidații admiși fără loc, care doresc să-și valorifice rezultatul obținut la concurs conform prevederilor art. 24 alin. (2) din Regulamentul de concurs, sunt rugați să formuleze cerere în acest sens, cu menționarea numărului de telefon la care pot fi contactați.

Cererea se va depune la secretariatul Curții de Apel Timișoara, la nr. de fax: 0256/40.11.94 sau pe adresa de e-mail: [email protected], urmând ca pe măsură ce vor exista posturi de grefier temporar vacante, să fie contactați pentru valorificarea rezultatului concursului.

După susținerea interviului pentru verificarea bunei reputații și exprimarea opțiunii fiecăruia dintre concurenți, a rezultat următoarea repartizare a candidațiior, publicată de către Curtea de Apel Timișoara:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh) 

Sursa informației


Update 29 ianuarie 2018: Rezultatele finale, după soluționarea contestațiilor, în ceea ce privește concursul pentru ocuparea posturilor de grefier temporar vacante, organizat în perioada 16-19 ianuarie 2018

Potrivit unui anunț din data de 29 ianuarie 2018, Curtea de Apel Timișoara a dat publicității rezultatele finale, după soluționarea contestațiilor, în ceea ce privește concursul pentru ocuparea posturilor de grefier temporar vacante, organizat în perioada 16-19 ianuarie 2018.

Totodată, interviul pentru verificarea condiției bunei reputații va avea loc, cu candidații admiși, în data de 2 februarie 2018, orele 9.30, la Curtea de Apel Timișoara.

Candidații vor prezenta următoarele acte: adeverință eliberată de primărie și/sau, după caz, de administrația financiară de la domiciliu din care să rezulte, dacă este cazul, natura și tipul contravențiilor comise și sancțiunile contravenționale aplicate în ultimii trei ani.

Repartizarea pe posturi se va face după susținerea interviului.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentul aferent rezultatelor finale în ceea ce privește concursul organizat pentru ocuparea posturilor de grefier temporar vacante, astfel cum a fost publicat de către Curtea de Apel Timișoara:

Bibliolex Biblioteca juridica virtuala

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh) 

Sursa informației


Update 24 ianuarie 2018: Rezultatele probei teoretice la concursul organizat pentru ocuparea posturilor de grefier temporar vacanteorganizat în perioada 16-19 ianuarie 2018

Potrivit unui anunț din data de 23 ianuarie 2018, Curtea de Apel Timișoara a dat publicității rezultatele probei teoretice la concursul organizat pentru ocuparea posturilor de grefier temporar vacante, organizat în perioada 16-19 ianuarie 2018.

Astfel, conform dispozițiilor art. 22 alin. (4) din Hotărârea nr. 126/2007 a Consiliului Superior al Magistraturii, la medii egale au prioritate candidații care au obținut nota cea mai mare, în următoarea ordine: procedură penală, procedură civilă, organizare judiciară – cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la afișare (data afișării: 23 ianuarie 2018; orele 14.30), conform dispozițiilor art. 21 alin. (1) din Hotărârea nr. 126/2007 a Consiliului Superior al Magistraturii. Contestațiile se depun la secretariatul Curții de Apel Timișoara, prin fax, la nr.: 0256/40.11.94 sau prin e-mail, la adresa [email protected]

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentul aferent rezultatelor probei teoretice la concursul organizat pentru ocuparea posturilor de grefier temporar vacante, astfel cum a fost publicat de către Curtea de Apel Timișoara:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh) 

Sursa informației


Update 22 ianuarie 2018: Baremele definitive de corectare la proba teoretică în ceea ce privește concursul pentru ocuparea posturilor temporar vacante de grefier, organizat în perioada 16-19 ianuarie 2018

Potrivit unui anunț din data de 22 ianuarie 2018, Curtea de Apel Timișoara a dat publicității baremele definitive de corectare la proba teoretică în ceea ce privește concursul pentru ocuparea posturilor temporar vacante de grefier, organizat în perioada 16-19 ianuarie 2018.

Astfel, având în vedere că, în urma afișării baremelor de corectare în data de 19 ianuarie 2018, orele 12.30, nu s-au depus contestații, urmează ca, potrivit art. 20 din Regulamentul de concurs (Hotărârea nr. 126/2007 a Consiliului Superior al Magistraturii), acestea să fie publicate pe pagina de internet a Curții de Apel Timișoara ca bareme definitive.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentul aferent baremelor definitive de corectare la proba teoretică, astfel cum a fost publicat de către Curtea de Apel Timișoara:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh) 

Sursa informației


Update 18 ianuarie 2018: Repartizarea pe săli a candidaților admiși la proba teoretică în ceea ce privește concursul pentru ocuparea posturilor temporar vacante de grefier, organizat în perioada 16-19 ianuarie 2018

Potrivit unui anunț din data de 18 ianuarie 2018, Curtea de Apel Timișoara a dat publicității repartizarea pe săli a candidaților admiși la proba teoretică în ceea ce privește concursul pentru ocuparea posturilor temporar vacante de grefier, organizat în perioada 16-19 ianuarie 2018.

Totodată, candidații trebuie să fie prezenți în sălile în care au fost repartizați începând cu ora 9.30. Intrarea în sală se va face pe bază de act de identitate. Examenul scris va începe la ora 10.30.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentul aferent repartizării pe săli a candidaților admiși la proba teoretică, astfel cum a fost publicat de către Curtea de Apel Timișoara:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh) 

Sursa informației


Update 17 ianuarie 2018: Rezultatele obținute de către candidați la proba practică de verificare a cunoștintelor de operare pe calculator în ceea ce privește concursul pentru ocuparea posturilor temporar vacante de grefier, organizat în perioada 16-19 ianuarie 2018

Potrivit unui anunț din data de 17 ianuarie 2018, Curtea de Apel Timișoara a dat publicității rezultatele obținute de către candidați la proba practică de verificare a cunoștintelor de operare pe calculator în ceea ce privește concursul pentru ocuparea posturilor temporar vacante de grefier, organizat în perioada 16-19 ianuarie 2018.

Repartizarea pe săli a candidaților pentru susținerea probei teoretice se va afișa – cel mai târziu – în data de 18 ianuarie 2018, orele 15.00.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentul aferent rezultatelor obținute de către candidați la proba practică de verificare a cunoștintelor de operare pe calculator, astfel cum a fost publicat de către Curtea de Apel Timișoara:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh) 

Sursa informației


Update 12 ianuarie 2018: Programarea pe serii pentru proba practică pe calculator a candidaților admiși să participe la concursul pentru ocuparea posturilor temporar vacante de grefier, organizat în perioada 16-19 ianuarie 2018

Potrivit unui anunț din data de 12 ianuarie 2018, Curtea de Apel Timișoara a dat publicității programarea pe serii pentru proba practică pe calculator a candidaților admiși să participe la concursul pentru ocuparea posturilor temporar vacante de grefier, din perioada 16-19 ianuarie 2018.

Astfel, ora afișată în dreptul candidaților este ora de începere a probei practice. Candidații admiși sunt rugați să se prezinte cu cel puțin 15 minute înainte de ora de intrare la susținerea probei practice pe calculator.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare programarea pe serii pentru proba practică pe calculator a candidaților admiși, astfel cum a fost publicată de către Curtea de Apel Timișoara:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh) 

Sursa informației


Update 9 ianuarie 2018: Candidații admiși să participe la concursul pentru ocuparea posturilor temporar vacante de grefier, organizat în perioada 16-19 ianuarie 2018

Potrivit unui anunț din data de 8 ianuarie 2018, Curtea de Apel Timișoara a dat publicității lista candidaților admiși să participe la concursul pentru ocuparea posturilor temporar vacante de grefier, organizat în perioada 16-19 ianuarie 2018, sub condiția depunerii actelor care lipsesc din dosar, până la data de 9 ianuarie 2018, ora 10.00

Astfel, lista candidaților poate fi contestată în termen de 48 de ore de la afișarea acesteia (data afișării – 8 ianuarie 2018, ora 12.30).

Programarea pe ore la proba de calculator se va afișa cel mai târziu în data de 15 ianuarie 2018, orele 14.00.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare lista candidaților admiși să participe la concurs, astfel cum a fost publicată de către Curtea de Apel Timișoara:

Sursa informației


Curtea de Apel Timișoara. 9 posturi vacante de grefier (termen-limită: 21 decembrie 2017)

Potrivit unui anunț, Curtea de Apel Timișoara organizează, în temeiul art. 36 din Legea nr. 567/2004 privind statutul personalului auxiliar de specialitate al instanțelor judecătorești, cu modificările și completările ulterioare și cu respectarea dispozițiilor Regulamentului privind organizarea și desfășurarea concursului de ocupare a posturilor vacante de grefier la instanțe și parchete, aprobat prin Hotărârea nr. 126/2007 a Plenului Superior al Magistraturii, concurs pentru ocuparea următoarelor posturi de grefier cu studii superioare temporar vacante, astfel:

– 2 posturi la Tribunalul Timiș (până cel mai târziu în iulie 2019, respectiv până cel mai târziu în octombrie 2019);
– 1 post la Judecătoria Timișoara (până cel mai târziu în noiembrie 2019);
– 1 post la Judecătoria Lugoj (până cel mai târziu în decembrie 2018);
1 post la Tribunalul Arad (până cel mai târziu în mai 2019);
– 2 posturi la Judecătoria Arad (până cel mai târziu în mai 2018, respectiv până cel mai târziu în august 2018);
– 1 post la Judecătoria Lipova (până cel mai târziu în noiembrie 2019);
1 post la Judecătoria Oravița (până cel mai târziu în august 2019).

Concursul se va desfășura la sediul Curții de Apel Timișoara, situat în Timișoara, Piața Țepeș Vodă nr. 2A: în data de 16 ianuarie 2018 proba eliminatorie de verificare a cunoștințelor de operare pe calculator și în data de 19 ianuarie 2018proba scrisă de verificare a cunoștintelor teoretice, după un program ce va fi publicat în timp util.

Se pot înscrie la concurs absolvenții cu studii superioare juridice care îndeplinesc condițiile prevăzute de art. 3 din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului de ocupare a posturilor vacante de grefier la instanțele judecătorești și parchetele de pe lângă acestea, respectiv:

– au cetățenie română, domiciliul în România și capacitate deplină de exercițiu;
– nu au antecedente penale, nu au cazier fiscal și se bucură de o bună reputație;
– cunosc limba română;
– sunt apte din punct de vedere medical pentru exercitarea funcției, posedă cunoștințe de operare pe calculator sau de dactilografiere.

Perioada de înscrieri este 11-21 decembrie 2017.

Dosarele se depun la sediul Curții de Apel Timișoara, camera 30, parter, în perioada de înscrieri, în zilele lucrătoare, între orele 9.00-14.00.

Conform art. 9 alin. (2) din regulament, dosarul de înscriere va cuprinde:

a) cerere tipizată (se va primi la momentul înscrierii sau se va printa de pe site-ul curții);
b) actul de identitate (copie);
c) diploma de licență;
d) certificatul de cazier judiciar;
e) certificatul de cazier fiscal;
f) caracterizarea de la ultimul loc de muncă sau, după caz, caracterizarea de la unitatea de învățământ absolvită;
g) curriculum vitae;
h) adeverință medicală din care să rezulte că este apt pentru exercitarea funcției;
i) chitanța de achitare a taxei de înscriere la concurs.

Certificarea copiilor de pe actele prevăzute la lit. b) și c) se face de către un membru al comisiei de organizare a concursului, prin aplicarea mențiunii „Conform cu originalul”.

Candidații vor plăti o taxă de 150 lei pentru înscriere, la Departamentui economic al Curții de Apel Timișoara.

Potrivit art. 16 din Regulament, examinarea candidaților se face prin susținerea unei probe practice eliminatorii de verificare a cunoștințelor de operare pe calculator sau de dactilografiere, precum și a unei probe scrise, cu subiecte distincte, pentru posturile vacante de grefier cu studii superioare juridice sau pentru ocuparea posturilor vacante de grefier cu studii medii și studii superioare de altă specialitate.

Verificarea cunoștințelor de operare pe calculator sau de dactilografiere se face de către comisia prevăzută la art. 11 alin. (2) și se notează cu „admis” sau „respins”.

Candidații declarați admiși la proba practică eliminatorie participă la susținerea probei scrise.

Pentru concursul organizat în vederea ocupării posturilor vacante de grefier, proba scrisă se susține la următoarele discipline:

1. procedură penală;
2. procedură civilă;
3. organizare judiciară.

Tematica și bibliografia de concurs au fost stabilite prin Hotărârea CSM nr. 169 din 28.02.2017, afișată pe portalul instanței (pentru mai multe detalii, aici).

Relații suplimentare se pot obține la nr. de telefon: 0256-498721/interior 430, dna. Tudor Julieta — responsabil RU la Curtea de Apel Timișoara sau pe portalul instanțelor de judecată (http://portallust.ro/Curtea de Apel Timișoara/Concursuri).

Sursa informației

[UPDATE: Rezultate finale. Repartizarea pe instanțe] Curtea de Apel Timișoara. 9 posturi vacante de grefier (termen-limită: 21 decembrie 2017) was last modified: februarie 5th, 2018 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter