[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] Ședința CSM din 25 februarie 2019: Ordinea de zi (Plen)

25 feb. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 331

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 25 februarie 2019: Ordinea de zi soluționată din ședința CSM din 25 februarie 2019

Așa cum rezultă dintr-un comunicat publicat pe site-ul oficial (www.csm.ro), în ședința din 25 februarie 2019, Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a hotărât următoarele:

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

transmiterea unei solicitări către Guvernul României în vederea abrogării O.U.G. nr. 7/2019, cu excepția dispozițiilor care au fost adoptate ca urmare a sesizării Consiliului Superior al Magistraturii;

admiterea solicitării unui membru al Consiliului Superior al Magistraturii de sesizare de către Plen a comisiei de concurs a Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție pe marginea modului de desfășurare a anumitor activități de către Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.csm.ro), pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) din 25 februarie 2019, se află efectele adoptării O.U.G. nr. 7/2019. Stabilirea demersurilor care se impun a fi efectuate de către Consiliul Superior al Magistraturii.

Sursa informației

[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] Ședința CSM din 25 februarie 2019: Ordinea de zi (Plen) was last modified: februarie 25th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter