Ziua porților deschise la Camerele Notarilor Publici – 9 mai 2015

1426       0
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Despre

 • Ziua porților deschise
 • 9 mai 2015, între orele 9 și 13
 • Temele pe care se pot solicita consultații juridice
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Pe site-ul UNNPR a fost publicat un comunicat ce anunță organizarea acțiunii „Ziua porților deschise”, în data de 9 mai 2015, la Camerele Notarilor Publici, sediile principale și sediile secundare județene.

Cu prilejul acestui eveniment notarii publici vor oferi, celor ce doresc, informații gratuite din domeniul notarial. Se pot solicita consultații juridice pe mai multe teme. Dintre acestea, menționăm următoarele:

 • Procedura succesorală notarială;
 • Lichidarea pasivului succesoral, cu acordul tuturor moștenitorilor;
 • Procedura divorțului;
 • Redactarea înscrisurilor cu conținut juridic;
 • Autentificarea înscrisurilor;
 • Legalizarea copiilor de pe înscrisuri;
 • Efectuarea și legalizarea traducerilor;
 • Eliberarea de duplicate de pe acte;
 • Numirea custodului sau a curatorului special;
 • Primirea în depozit a bunurilor, a înscrisurilor și a documentelor prezentate de părți, precum și a sumelor de bani, a altor bunuri, înscrisuri sau documente găsite cu ocazia inventarului succesoral.

Programul de acordare a consultaților este între orele 9 și 13.

Orașele unde se desfășoară această acțiune sunt următoarele: București, Călărași, Giurgiu, Alexandria, Slobozia, Alba Iulia, Deva, Sibiu, Bacău, Piatra Neamț, Onești, Brașov, Sfântu Gheorghe, Cluj-Napoca, Bistrița, Baia-Mare, Zalău, Constanța, Craiova, Târgu-Jiu, Drobeta-Turnu Severin, Slatina, Galați, Brăila, Focșani, Iași, Vaslui, Oradea, Satu-Mare, Pitești, Râmnicu Vâlcea, Ploiești, Buzău, Târgoviște, Suceava, Târgu-Mureș, Miercurea-Ciuc, Timișoara, Arad, Reșița.

Tabelul sediilor principale și sediilor secundare județene la care se va acorda consultanță poate fi vizualizat accesând site-ul Uniunii Notarilor (www.uniuneanotarilor.ro).

Acest eveniment este organizat de UNNPR în parteneriat cu Asociația Națională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor din România, în baza unui Protocol de colaborare încheiat între cele două instituții. Potrivit comunicatului, această acțiune „reprezintă un prim pas în dezvoltarea unor proiecte ample de educare și informare a cetățenilor cu privire la serviciile notariale”.

Pentru mai multe informații accesați comunicatul publicat pe site-ul Uniunii Notarilor (www.uniuneanotarilor.ro).

Ziua porților deschise la Camerele Notarilor Publici – 9 mai 2015 was last modified: mai 6th, 2015 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter