UNNPR. Notariatul român ocupă președinția Asociației Rețelei Europene a Registrelor Testamentare

25 mart. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 115

Uniunea Națională a Notarilor Publici din România (UNNPR) a anunțat că domnul Octavian Rogojanu, Secretarul Executiv al Consiliului UNNPR, a fost ales președinte al Asociației Rețelei Europene a Registrelor Testamentare.

Astfel, în data de 22 martie 2021, Consiliul de Administrație al Asociației Rețelei Europene a Registrelor Testamentare a ales președintele și a desemnat vicepreședinții, trezorierul și secretarul ARERT. La propunerea reprezentantului notariatului maghiar, cu sprijinul reprezentantei notariatului sloven, reprezentantul notariatului român a fost ales, pentru un mandat de cinci ani, în funcția de președinte al ARERT.

De asemenea, membrii Consiliului de Administrație ARERT au apreciat că cei zece ani de activitate ai reprezentantului român, notar public, în cadrul asociației îl recomandă pe deplin pentru ocuparea acestei funcții. Domnia sa a deținut timp de două mandate funcția de vicepreședinte al Asociației Rețelei Europene a Registrelor Testamentare. Totodată, acesta activează ca reprezentant al notariatului român pe plan extern și în cadrul Comisiei de Concurență a Consiliului Notariatelor din Uniunea Europeană, a cărei președinție, de asemenea, o deține.

Totodată, ca vicepreședinți ai ARERT au fost aleși reprezentanți din partea notariatului maghiar și a notariatului belgian. Secretariatul ARERT a revenit președintelui notariatului sloven, iar trezorier a fost fostul președinte al CNUE.

 

Pentru comunicatul integral, vă rugăm să accesați sursa informației.

Inteligența artificială în materie penală

Sursa informației

 

UNNPR. Notariatul român ocupă președinția Asociației Rețelei Europene a Registrelor Testamentare was last modified: martie 25th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter