UNEJ. Webinar „Cum se execută silit în Bulgaria, Grecia și România?” (14 septembrie 2023)

27 iul. 2023
Vizualizari: 287

Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești (UNEJ) informează cu privire la desfășurarea webinarului „Cum se execută silit în Bulgaria, Grecia și România?”, eveniment organizat de Uniunea Internațională a Executorilor Judecătorești, în seria de webinare „How to inforce in…?”.

Webinarul va avea loc joi, 14 septembrie 2023, la ora 18.00.

Uniunea Internațională organizează o serie de webinare axate pe cazuri practice, fiecare vizând 3 sau 4 țări din aceeași zonă geografică sau a căror mod de organizare profesională este comparabilă.

Aceste webinare sunt gratuite și sunt destinate executorilor judecătorești, dar și altor profesii juridice, cadre universitare, studenți, precum și persoane fizice.

Din partea României, la această ediție, va participa ca vorbitor domnul executor judecătoresc, profesorul și decanul Facultății de Drept și Științe Administrative a Universității Ovidius din Constanța.

Webinarul este organizat numai în limba engleză.

Înregistrarea la acest webinar este gratuită.

Pentru mai multe informații, vă invităm să consultați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și [UPDATE: Rezultate finale] UNEJ. Concursul de schimbare a sediilor birourilor executorilor judecătorești dintr-o circumscripție în alta – 23 iunie 2023

 

UNEJ. Webinar „Cum se execută silit în Bulgaria, Grecia și România?” (14 septembrie 2023) was last modified: iulie 27th, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: