UNEJ. Lista posturilor vacante pentru schimbări de sediu dintr-o circumscripție în alta

6 mai 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 378

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Conform anunțului postat pe site-ul oficial (www.executori.ro), Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a publicat lista care cuprinde posturile vacante pentru schimbări de sediu dintr-o circumscripție în alta.

Astfel, acest document poate fi accesat la următorul link:

Lista posturilor vacante (aprobate la data de 3 mai 2019);

Trebuie menționat faptul că cererea de schimbare a sediului biroului executorului judecătoresc se face în termen de 10 zile de la data publicării listei cu posturi vacante în Monitorul Oficial (n.r. 3 mai 2019).

Așadar, cei care doresc să formuleze o astfel de cerere vor trebui să o depună la sediul Camerei în cadrul căreia acesta își desfășoară activitatea până la data de 14 mai 2019, inclusiv.

Sursa informației

 

UNEJ. Lista posturilor vacante pentru schimbări de sediu dintr-o circumscripție în alta was last modified: mai 6th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter