UNBR. Selecție pentru proiectul european LawyerEx

6 sept. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 164

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.unbr.ro), Uniunea Națională a Barourilor din România participă în calitate de partener la Proiectul LawyerEx al cărui scop este schimbul de avocați între țările Uniunii Europene (UE).

Acest proiect urmărește să permită o mai mare mobilitate a avocaților în cadrul Uniunii Europene și să contribuie la dezvoltarea unei culturi judiciare europene. În acest sens, UNBR inițiază procesul de selectare a 6 barouri și forme de exercitare a profesiei de avocat pentru avocații europeni selectați în proiect dintr-un alt stat UE.

Totodată, în cadrul proiectului, avocații din 9 state membre ale UE (cu până la 7 ani vechime în profesie) vor avea posibilitatea de a fi instruiți în străinătate în instituțiile gazdă din sectorul juridic.

Durata fiecărei etape de schimb de experiență va fi de 10 zile lucrătoare (2 săptămâni), iar instituțiile-gazdă din țările partenere vor fi fie societăți de avocatură cu activitate transfrontalieră pe teritoriul Europei, fie barourile locale ori asociațiile naționale de barouri.

Pe această cale, UNBR invităp barourile și formele de exercitare a profesiei să se înscrie, până pe 13 septembrie 2019, pe lista instituțiilor care pot primi în gazdă avocați din țările partenere în acest proiect.

Propunerile pot fi trimise prin e-mail la următoarea adresă: [email protected], cu menționarea în titlul mesajului a titlului proiectului, precum și a perioadei de schimb pentru care se exprima disponibilitatea.

Mai mult decât atât, cheltuieli de deplasare, de ședere și de cazare ale avocaților participanți sunt acoperite de Comisia Europeană și parțial de avocații selectați să participe în proiect.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

 

UNBR. Selecție pentru proiectul european LawyerEx was last modified: septembrie 6th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter