UNBR. Modul în care avocatul desemnat să acorde asistență judiciară trebuie să acționeze în situația în care Ministerul Justiției solicită punerea în executare în România a unei hotărâri executorii în materia obligațiilor de întreținere originare din alt stat membru al Uniunii Europene

30 mart. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 710

Potrivit unui anunț din data de 27 martie 2018, Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității Norma metodologică nr. 5 privind modul în care avocatul desemnat să acorde asistență judiciară trebuie să acționeze în situația în care Ministerul Justiției, ca autoritate centrală din România în accepțiunea Regulamentului nr. 4/2009, solicită punerea în executare în România a unei hotărâri executorii în materia obligațiilor de întreținere originare din alt stat membru al Uniunii Europene.

Vezi și UNBR. Recomandările CCBE privind asistența juridică

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare conținutul Normei metodologice nr. 5, astfel cum a fost publicat de către UNBR:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a
UNBR. Modul în care avocatul desemnat să acorde asistență judiciară trebuie să acționeze în situația în care Ministerul Justiției solicită punerea în executare în România a unei hotărâri executorii în materia obligațiilor de întreținere originare din alt stat membru al Uniunii Europene was last modified: martie 30th, 2018 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter