UNBR. Info săptămâna #2 care conține noutăți legislative, hotărâri ale Consiliului și informări de la instituții 

31 mart. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 245

Potrivit site-ului oficial (www.unbr.ro), UNBR a publicat un comunicat prin care informează despre publicarea newsletterului tematic, intitulat „UNBR Info #2”, în care puteți găsi noutăți legislative, hotărâri ale Consiliului și informări de la instituții, în contextul situației actuale generate de pandemia de SARS-CoV2.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și UNBR. Lansare newsletter tematic ce conține măsurile luate de organizația profesională pentru protecția avocaților în contextul situației actuale

UNBR. Info săptămâna #2 care conține noutăți legislative, hotărâri ale Consiliului și informări de la instituții  was last modified: aprilie 28th, 2020 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter