UNBR. Examen de verificare a cunoștințelor de drept românesc şi de limbă română pentru avocații străini (9-10 mai 2019)

7 mart. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 143

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Pe site-ul oficial al Uniunii Naționale a Barourilor din România (www.unbr.ro), s-a publicat un comunicat de presă care vizează organizarea examenului de verificare a cunoștințelor de drept românesc și de limbă română pentru avocații străini, înscriși în Tablourile speciale ale avocaților străini ale Barourilor. Acesta are ca scop dobândirea de către aceștia a dreptului de a acorda asistență juridică în drept românesc.

Examenul se va desfășura în perioada 9-10 mai 2019 la sediul Uniunii Naționale a Barourilor din România, București, Sector 5, Splaiul Independenței nr. 5, conform Deciziei nr. 392 / 01 februarie 2019 a Comisiei Permanente.

Biblioteca Universul Juridic Sintact

Prin această evaluare urmează să se verifice cunoștințele teoretice și de practică a aplicării dreptului românesc. Astfel, se vor susține un examen scris (tip grilă) și un examen oral la următoarele materii:
– organizarea și exercitarea profesiei de avocat;
– drept civil;
– drept procesual civil;
– drept penal;
– drept procesual penal.

Taxa de înscriere la examen este în cuantum de 1000 lei și va fi achitată în contul UNBR Cod IBAN: RO30BRDE410SV21199534100 B.R.D. – Sucursala Academiei.

Cu privire la detalii referitoare la bibliografie și alte amănunte care privesc desfășurarea concretă a examenului, vă invităm să accesați următorul link: Tematica, bibliografia și calendarul examenului.

 

Sursa informației

UNBR. Examen de verificare a cunoștințelor de drept românesc și de limbă română pentru avocații străini (9-10 mai 2019) was last modified: martie 7th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter