UNBR. Comunicat privind reîntrunirea Congresului Avocaților 2019

7 oct. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 222

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (wwww.unbr.ro), la data de 5 octombrie 2019, s-a reîntrunit Congresul avocaților 2019 astfel cum a fost decis în luna iunie 2019, prin art. 2 din Hotărârea Congresului Avocaților nr. 7 din 6-7 iunie 2019.

Pe ordinea de zi s-au aflat pct. 2, 4, 6 și 11 de pe ordinea de zi a Congresului avocaților 2019, astfel cum figurează în Anunțul de convocare a Congresului din 23 aprilie 2019:

Conferintele Video Universul Juridic

2. Prezentarea pentru dezbatere și aprobare a raportului anual al Consiliului de Administrație al Casei de Asigurări a Avocaților (în continuare C.A.A.);
4. Prezentarea spre aprobare a execuției bugetare pe anul 2018 și a proiectului de buget al C.A.A. pentru anul 2019;
6. Prezentarea spre aprobare a raportului anual al Comisiei de Cenzori a C.A.A.;
11. Alegerea membrilor Comisiei de Cenzori a C.A.A..

În cadrul Congresului s-au analizat următoarele:

– Raportul C.A.A. pentru Congresul avocaților din 6-7.06.2019;

– Auditul asupra C.A.A., care a avut ca obiectiv general verificarea legalității modului în care au fost înregistrate și reflectate în contabilitatea C.A.A. elementele de activ și pasiv, precum și modalitatea de gestionare a patrimoniului C.A.A., de la data preluării mandatului de către actualul Consiliu de administrație al C.A.A. până la zi, precum și anterior preluării mandatului pentru o perioada de 3 ani.

– Punctul de vedere al C.A.A. cu privire la raportul de audit KPMG;

– Raportul Grupul de lucru al Consiliului UNBR pentru coordonarea activității C.A.A. – conform Hotărârii Congresului avocaților nr. 07/6-7.06.2019 ;

– Punctele de vedere ale barourilor și filialelor C.A.A. cu privire la Raportul KPMG; Centralizator.

După dezbateri, Congresul avocaților a hotărât cu majoritate următoarele:

1. aprobarea raportului anual al Consiliului de Administrație al C.A.A.;
2. aprobarea execuției bugetare a C.A.A. pentru 2017 și 2018;
3. aprobarea proiectului de buget al C.A.A. pentru 2019;
4. aprobarea Raportului comisie de Cenzori a C.A.A. pentru 2018.

De asemenea, Congresul a decis prin vot componența Comisiei de Cenzori a C.A.A., pentru un mandat de 4 ani.

Congresul avocaților a decis ca toate propunerile care s-au degajat din dezbateri vor face obiectul Consiliului UNBR din 09 noiembrie 2019.

Congresul avocaților a acordat mandat Consiliului UNBR să aprobe proiectul de buget al Uniunii Naționale a Barourilor din România (UNBR) pentru 2020, sub rezerva ratificării de către Congresul avocaților din 2020.

Sursa informației

UNBR. Comunicat privind reîntrunirea Congresului Avocaților 2019 was last modified: octombrie 7th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter