Masă rotundă UNBR. „Breasla avocaţilor în an Centenar/Contribuţia avocaţilor la Marea Unire de la 1918” - București, 6 noiembrie 2018

638       0
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Marți, 6 noiembrie 2018, Uniunea Națională a Barourilor din România organizează masa rotundă cu tema: „Breasla avocaților în an Centenar/Contribuția avocaților la Marea Unire de la 1918”.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Evenimentul se va desfășura la Hotel Ibis Gara de Nord – Sala Berlioz, începând cu ora 12.00.

Moderatorul dezbaterilor va fi dl Mihai Tatulici.

Participanți:

Gheorghe Florea, președinte al Uniunii Naționale a Barourilor din România;

Mihai Baco – decan al Baroului Alba;

Marius Sebastian Striblea – decan al Baroului Iași;

Ion Dragne – decan al Baroului București;

Dan-Mihai Șuta – decan al Baroului Satu Mare.

Evenimentul își propune să evidențieze rolul istoric al avocaților în înfăptuirea Marii Uniri și evoluția utilității sociale a profesiei de avocat.

Totodată, vor fi expuse concluziile evenimentelor organizate cu ocazia Centenarului la Alba Iulia, Iași, Satu-Mare, București și în alte orașe din țară.

UNBR. „Breasla avocaților în an Centenar/Contribuția avocaților la Marea Unire de la 1918” – București, 6 noiembrie 2018 was last modified: noiembrie 6th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter