UNBR. Anunțul ONPCSB privind amânarea termenului prevăzut pentru crearea unui cont în Sistemul Electronic de Transmisie Date 

16 ian. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
512 views

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.unbr.ro), UNBR a publicat, miercuri, 15 ianuarie 2020, anunțul privind amânarea termenului prevăzut la art. 60 alin. (3) din Legea nr. 129/2019 pentru crearea unui cont în Sistemul Electronic de Transmisie Date (pentru desemnarea persoanei și pentru raportarea on-line).

Astfel, crearea unui cont în Sistemul Electronic de Transmisie Date (pentru desemnarea persoanei și pentru raportarea on-line) se poate face și după termenul de 180 de zile prevăzut la art. 60 alin. (3) din Legea nr. 129/2019, respectiv și după data de 21 ianuarie 2020.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

UNBR. Anunțul ONPCSB privind amânarea termenului prevăzut pentru crearea unui cont în Sistemul Electronic de Transmisie Date  was last modified: ianuarie 16th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter