UNBR. A fost publicată solicitarea privind apărarea demnității și independenței avocaturii ca serviciu de interes general și ale Corpului Avocaților, precum și efectivitatea dreptului la apărare

26 aug. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 285

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.unbr.ro), UNBR a dat publicității solicitarea privind apărarea demnității și independenței avocaturii ca serviciu de interes general și ale Corpului Avocaților, precum și efectivitatea dreptului la apărare, supusă analizei și dezbaterilor în ședința din 23 august 2019 a Comisiei Permanente.

Atașăm, în continuare, documentul aferent:

București: Conferința GDPR în relațiile de muncă

 

Sursa informației

UNBR. A fost publicată solicitarea privind apărarea demnității și independenței avocaturii ca serviciu de interes general și ale Corpului Avocaților, precum și efectivitatea dreptului la apărare was last modified: august 26th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter